Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vastren NURT POTOK
451 Tactiek na awans
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz geeft een hoge lob. Inworp. Miu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grădean geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Piechowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miu met een snelle inworp. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Haras speelt de bal door. Miu geeft een lange en hoge pass. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - NURT POTOK 0:1

11e minuut.
Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez geeft een hoge lob. Sidlík kopt de bal weg. Matonoha is nu in balbezit. Matonoha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Alekperovas rent richting de bal. Szklarski verovert de bal door een tackle van achteren. Szklarski speelt de bal door. Łagódka probeert de bal met de borst te controleren. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Szklarski met de inworp. Seba bereikt de bal nog maar net als eerste. Seba geeft een hoge lob. Piękoś geeft de bal voor. Grădean krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dolenský probeert naar een medespeler te passen. Koulidis geeft een hoge lob. Kenosyan kopt de bal weg. Piękoś probeert de bal aan de voet te houden. Matonoha is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Carmitru de bal. Carmitru probeert naar een medespeler te passen. Miu is nu in balbezit. Miu geeft een hoge lob. Łagódka springt en kopt de bal. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Miu probeert naar een medespeler te passen. Grădean is nu in balbezit. Bagsik rent richting de bal. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Narváez is nu in balbezit. Szklarski onderschept slim de pass. Łagódka speelt de bal door. Grădean rent richting de bal. Grădean draait met de bal, schiet en ... Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - NURT POTOK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 63%, NURT POTOK 37%.
FC Vastren - NURT POTOK 0:2

59e minuut.
Koulidis geeft een hoge lob. Bagsik is nu in balbezit. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka schiet op doel. Kuan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - NURT POTOK 0:3

71e minuut.
Piechowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miu met een snelle inworp. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean geeft de bal voor. Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bagsik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Narváez de bal onder controle te krijgen. Szklarski is nu in balbezit. Szklarski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Seba bereikt de bal nog maar net als eerste. Seba speelt de bal door. Matonoha is nu in balbezit. Matonoha haalt uit met een fantastische trap. Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - NURT POTOK 1:3

77e minuut.
Szklarski passt de bal met de wreef. Haras is nu in balbezit. Haras passt de bal met de wreef. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 65%, NURT POTOK 35%.
FC Vastren - NURT POTOK 1:3