Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NURT POTOK FC Vastren
na awans Tactiek 451
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 44.2
excellent Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen average


3e minuut.
Haras passt de bal met de wreef. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka passt de bal met de wreef. Grădean rent richting de bal. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - FC Vastren 1:0

4e minuut.
Kenosyan is nu in balbezit. Kenosyan met een sublieme pass. Daar is Narváez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salame verovert de bal door een tackle van achteren. Salame geeft een hoge lob. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alekperovas probeert de bal aan de voet te houden. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Koulidis met een snelle inworp. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu passt de bal in één keer door. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Piękoś rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matonoha. Piękoś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piękoś zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łagódka kopt de bal weg. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Kuan bokst de bal weg.

10e minuut.
Bagsik geeft de bal voor. Piękoś kopt de bal weg. Marannino rent richting de bal. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Miu rent richting de bal. Miu speelt de bal door. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Alekperovas verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miu neemt de hoekschop. Łagódka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - FC Vastren 2:0

21e minuut.
Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský geeft een lange en hoge pass. Carmitru probeert de bal aan de voet te houden. Sidlík rent richting de bal. Sidlík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - FC Vastren 2:1

38e minuut.
Marannino speelt de bal door. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bagsik ... Strafschop! Bagsik krijgt een gele kaart. Łagódka raakt geblesseerd tijdens het duel. Łagódka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Salame is nu in balbezit. Salame passt de bal in één keer door. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean draait met de bal, schiet en ... Kuan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - FC Vastren 3:1

41e minuut.
Haras passt de bal in één keer door. Bagsik rent richting de bal. Łagódka onderschept slim de pass. Daar is Łagódka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 29%, FC Vastren 71%.
NURT POTOK - FC Vastren 3:1

51e minuut.
Carmitru geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Narváez de bal onder controle te krijgen. Salame geeft de bal voor. Grădean krijgt zijn hoofd ertegen. Kuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Haras rent richting de bal. Haras passt de bal zonder na te denken. Miu probeert naar een medespeler te passen. Grădean rent richting de bal. Grădean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Marannino probeert naar een medespeler te passen. Salame bereikt de bal nog maar net als eerste. Salame met een sublieme pass. Grădean rent richting de bal. Grădean schiet op doel. Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - FC Vastren 4:1

64e minuut.
Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Grădean passt de bal met de wreef. Łagódka rent richting de bal. Łagódka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - FC Vastren 5:1

66e minuut.
Grădean rent richting de bal. Grădean passt de bal in één keer door. Bagsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Alekperovas onderschept slim de pass. Salame probeert naar een medespeler te passen. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Kuan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - FC Vastren 6:1

77e minuut.
Oprişan geeft een hoge lob. Daar is Miu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprişan is nu in balbezit. Miu verovert de bal door een tackle van achteren. Miu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dolenský geeft een hoge lob. Bry speelt de bal door. Miu probeert naar een medespeler te passen. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łagódka is nu in balbezit. Alekperovas verovert de bal door een tackle van achteren. Alekperovas geeft een lange en hoge pass. Corbea geeft een lange en hoge pass. Grădean maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Miu speelt de bal door. Marannino probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Salame zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łagódka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Oprişan passt de bal zonder na te denken. Łagódka rent richting de bal. Bagsik is nu in balbezit. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grădean is nu in balbezit. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 26%, FC Vastren 74%.
NURT POTOK - FC Vastren 6:1