Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semper Fidelis Orły-Sokoły Nisko
442 Tactiek Orły
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 46.7
excellent Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Lenzi onderschept slim de pass. Lenzi geeft een lange en hoge pass. Brendler kopt de bal weg. Nehus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kubas verovert de bal door een tackle van achteren. Kubas geeft de bal voor. Klungelig pakt Haras de bal. Nehus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Gravelines probeert naar een medespeler te passen. Brendler controleert de bal met de borst. Grymonpréz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler verovert de bal door een tackle van achteren. Brendler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jachymiak geeft een hoge lob. Nehus maakt een snoekduik en kopt de bal. Maska bokst de bal weg.

18e minuut.
Guarisco rent richting de bal. Kubas verovert de bal door een tackle van achteren. Kubas passt de bal zonder na te denken. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Brendler onderschept slim de pass. Brendler haalt uit met een fantastische trap. Ulusan probeert de bal aan de voet te houden. Nehus is nu in balbezit. Nehus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler schiet op doel. Haras controleert de bal met de borst. Nehus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehus haalt uit met een fantastische trap. Maska bokst de bal weg.

38e minuut.
Guarisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Titenis verovert de bal door een tackle van achteren. Titenis passt de bal in één keer door. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler draait met de bal, schiet en ... Maska bokst de bal weg. Nehus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - Orły-Sokoły Nisko 1:0

39e minuut.
Astramowicz probeert naar een medespeler te passen. Haras speelt de bal door. Grymonpréz rent richting de bal. Brendler onderschept slim de pass. Brendler geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Astramowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubas. Astramowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Emerson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olivian krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Olivian onderschept slim de pass. Olivian geeft de bal voor. Titenis heeft problemen om de bal te vangen. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper Fidelis 34%, Orły-Sokoły Nisko 66%.
Semper Fidelis - Orły-Sokoły Nisko 1:0

46e minuut.
Natke komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Lenzi onderschept slim de pass. Lenzi geeft een lange en hoge pass. Daar is Haras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jachymiak zal de hoekschop nemen. Nehus springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Jachymiak probeert de bal met de borst te controleren. Doležel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubas. Kubas krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Telvi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Jachymiak probeert naar een medespeler te passen. Guarisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler onderschept slim de pass. Brendler haalt uit met een fantastische trap. Maska maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grymonpréz geeft een lange en hoge pass. Telvi kopt de bal weg. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak geeft de bal voor. Nehus krijgt zijn hoofd ertegen. Maska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Lysák rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Titenis met een snelle inworp. Natke geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler passt de bal met de wreef. Grymonpréz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler is nu in balbezit. Brendler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Guarisco rent richting de bal. Guarisco probeert naar een medespeler te passen. Ukleja is nu in balbezit. Nehus verovert de bal door een tackle van achteren. Nehus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nehus onderschept slim de pass. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Natke rent richting de bal. Natke geeft een lange en hoge pass. Brendler is nu in balbezit. Maska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brendler is nu in balbezit. Brendler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - Orły-Sokoły Nisko 2:0

75e minuut.
Świerk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Lysák geeft een hoge lob. Inworp. Titenis met de inworp. Natke is nu in balbezit. Natke geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Kubas is nu in balbezit. Kubas geeft een hoge lob. Ulusan kopt de bal weg. Brendler is nu in balbezit. Brendler geeft een hoge lob. Maska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Titenis onderschept slim de pass. Titenis passt de bal zonder na te denken. Grymonpréz is nu in balbezit. Brendler verovert de bal door een tackle van achteren. Brendler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper Fidelis 35%, Orły-Sokoły Nisko 65%.
Semper Fidelis - Orły-Sokoły Nisko 2:0