Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły-Sokoły Nisko Semper Fidelis
Orły Tactiek 442
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 54.3
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Jachymiak geeft de bal voor. Durmuş rent richting de bal. Brendler is nu in balbezit. Brendler haalt uit met een fantastische trap. Maska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - Semper Fidelis 0:1

8e minuut.
Lysák passt de bal in één keer door. Emerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson passt de bal met de wreef. Lysák geeft een hoge lob. Astramowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gravelines met een harde bal richting middenveld. Durmuş kopt de bal weg. Klungelig pakt Haras de bal. Brendler rent richting de bal. Brendler schiet op doel. Maska bokst de bal weg.

10e minuut.
Slavov rent richting de bal. Slavov met een sublieme pass. Durmuş is nu in balbezit. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nehus is nu in balbezit. Nehus speelt de bal door. Brendler rent richting de bal. Brendler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ulusan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Brendler met een sublieme pass. Jachymiak rent richting de bal. Brendler rent richting de bal. Brendler haalt uit met een fantastische trap. Maska werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - Semper Fidelis 0:2

30e minuut.
Brendler met een sublieme pass. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak passt de bal met de wreef. MacLairish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLairish schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Emerson heeft problemen om de bal te vangen. Durmuş rent richting de bal. Durmuş passt de bal met de wreef. Brendler is nu in balbezit. Brendler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brendler stond buitenspel. Bo`smat komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Nehus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Titenis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Titenis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 65%, Semper Fidelis 35%.
Orły-Sokoły Nisko - Semper Fidelis 0:2

46e minuut.
Zikmund komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kubas passt de bal in één keer door. Zikmund is nu in balbezit. Zikmund met een sublieme pass. Klungelig pakt Bo`smat de bal. Bo`smat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bo`smat is nu in balbezit. Breyer verovert de bal door een tackle van achteren. Doležel probeert naar een medespeler te passen. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bolatlı met een snelle inworp. Lysák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zikmund schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zikmund naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Titenis is nu in balbezit. Titenis geeft de bal voor. Durmuş kopt de bal weg. Bo`smat is nu in balbezit. Bo`smat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Nadolsky komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Haras geeft de bal voor. Inworp. Bolatlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubas geeft een hoge lob. Haras heeft problemen om de bal te vangen. Maska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kubas geeft een lange en hoge pass. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Breyer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jachymiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bo`smat zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - Semper Fidelis 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 64%, Semper Fidelis 36%.
Orły-Sokoły Nisko - Semper Fidelis 0:3