Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC (V)alencia NURT POTOK
new Tactiek na awans
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Jagusztyn rent richting de bal. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś begaat een overtreding. Sabou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sabou wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Grădean probeert de bal aan de voet te houden. Miu is nu in balbezit. Miu geeft een lange en hoge pass. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Buhănescu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grădean rent richting de bal. Grădean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - NURT POTOK 0:1

15e minuut.
Carmitru kan de bal niet met de borst controleren. Wolanin is nu in balbezit. Wolanin passt de bal zonder na te denken. Jagusztyn rent richting de bal. Jagusztyn draait met de bal, schiet en ... Bry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC (V)alencia - NURT POTOK 1:1

20e minuut.
Miu kopt de bal weg. Buhănescu heeft problemen om de bal te vangen. Łagódka begaat een overtreding. Łagódka krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Buhănescu de bal onder controle te krijgen. Haras is nu in balbezit. Haras passt de bal in één keer door. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner met een sublieme pass. Jagusztyn rent richting de bal. Majsner is nu in balbezit. Majsner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 59%, NURT POTOK 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC (V)alencia - NURT POTOK 1:1

47e minuut.
Carmitru passt de bal in één keer door. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu probeert naar een medespeler te passen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Majsner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corbea is nu in balbezit. Jagusztyn verovert de bal door een tackle van achteren. Jagusztyn haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bry bokst de bal weg.

70e minuut.
Carmitru speelt de bal door. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu passt de bal met de wreef. Grădean rent richting de bal. Grădean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Łagódka passt de bal in één keer door. Salame bereikt de bal nog maar net als eerste. Salame geeft de bal voor. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Haras met een sublieme pass. Salame is nu in balbezit. Salame speelt de bal door. Łagódka rent richting de bal. Łagódka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Carmitru kopt de bal weg. Łagódka controleert de bal met de borst. Buhănescu rent richting de bal. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Salame met de inworp. Carmitru geeft een lange en hoge pass. Grădean maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - NURT POTOK 1:2

78e minuut.
Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka geeft de bal voor. Grădean rent richting de bal. Grădean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - NURT POTOK 1:3

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salame met de inworp. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru onderschept slim de pass. Carmitru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Majsner kopt de bal weg. Piękoś heeft problemen om de bal te vangen. Jagusztyn verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanin rent richting de bal. Wolanin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - NURT POTOK 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 59%, NURT POTOK 41%.
FC (V)alencia - NURT POTOK 2:3