Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking FC Vastren
Katalończyk Tactiek 451
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 44.6
solide Schieten solide
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Fətullayev probeert naar een medespeler te passen. Benczyński rent richting de bal. Benczyński speelt de bal door. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev schiet op doel. Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Rejman geeft een lange en hoge pass. Fətullayev kopt de bal weg. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - FC Vastren 1:0

3e minuut.
Oprişan met een sublieme pass. Benczyński heeft problemen om de bal te vangen. Sidlík is nu in balbezit. Benczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Benczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Benczyński rent richting de bal. Oprişan verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan passt de bal in één keer door. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... Paal! Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Alekperovas geeft een hoge lob. Bagsik heeft problemen om de bal te vangen. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak haalt uit met een fantastische trap. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Pomian geeft een lange en hoge pass. Daleki is nu in balbezit. Daleki met een sublieme pass. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński schiet op doel. Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benczyński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daleki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pomian heeft problemen om de bal te vangen. Pomian passt de bal in één keer door. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Łysiak geeft de bal voor. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... Kuan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Bagsik de bal onder controle te krijgen. Paal!

33e minuut.
Benczyński is nu in balbezit. Benczyński passt de bal in één keer door. Daar is Fətullayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... Kuan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - FC Vastren 2:0

45e minuut.
Daar is Daleki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matonoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matonoha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Alekperovas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kozmács kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 38%, FC Vastren 62%.
Viking - FC Vastren 2:0

59e minuut.
Narváez probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pomian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rejman kopt de bal weg. Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Oprişan de bal onder controle te krijgen. Benczyński rent richting de bal. Fətullayev rent richting de bal. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński haalt uit met een fantastische trap. Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - FC Vastren 3:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenosyan met de inworp. Seba met een sublieme pass. Matonoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Matonoha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kuan trapt de bal weg van het doel. Gilewski kopt de bal weg. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński rent richting de bal. Benczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Matonoha rent richting de bal. Gilewski met een sublieme pass. Daar is Pomian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matonoha rent richting de bal. Matonoha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 52%, FC Vastren 48%.
Viking - FC Vastren 3:0