Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły-Sokoły Nisko NURT POTOK
Orły Tactiek na awans
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 50.8
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Łagódka onderschept slim de pass. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja probeert naar een medespeler te passen. Salame is nu in balbezit. Salame geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Guarisco onderschept slim de pass. Guarisco passt de bal met de wreef. Olivian is nu in balbezit. Olivian draait met de bal, schiet en ... Bry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - NURT POTOK 1:0

18e minuut.
Astramowicz rent richting de bal. Łapeta is nu in balbezit. Olivian verovert de bal door een tackle van achteren. Olivian schiet op doel. Bry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - NURT POTOK 2:0

20e minuut.
Koulidis speelt de bal door. Doležel is nu in balbezit. Doležel passt de bal met de wreef. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz schiet op doel. Bry bokst de bal weg. Olivian rent richting de bal. Olivian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - NURT POTOK 3:0

38e minuut.
Carmitru verovert de bal door een tackle van achteren. Carmitru geeft de bal voor. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - NURT POTOK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 45%, NURT POTOK 55%.
Orły-Sokoły Nisko - NURT POTOK 3:1

52e minuut.
Doležel heeft problemen om de bal te vangen. Grădean rent richting de bal. Ulusan met een sublieme pass. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - NURT POTOK 3:2

57e minuut.
Carmitru speelt de bal door. Miu geeft de bal voor. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Maska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orły-Sokoły Nisko - NURT POTOK 3:3

63e minuut.
Ulusan is nu in balbezit. Ulusan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salame met een snelle inworp. Łagódka geeft de bal voor. Paal! Maska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Haras probeert naar een medespeler te passen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka passt de bal zonder na te denken. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Salame rent richting de bal. Salame passt de bal zonder na te denken. Łagódka speelt de bal door. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doležel rent richting de bal. Doležel passt de bal in één keer door. Koulidis is nu in balbezit. Astramowicz onderschept slim de pass. Astramowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koulidis heeft problemen om de bal te vangen. Koulidis geeft de bal voor. Grădean is nu in balbezit. Grădean schiet op doel. Maska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Guarisco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Emerson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 76%, NURT POTOK 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły-Sokoły Nisko - NURT POTOK 3:3