Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NURT POTOK Orły-Sokoły Nisko
na awans Tactiek Orły
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 48.3
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Ukleja geeft een hoge lob. Olivian rent richting de bal. Haras maakt een afschuwelijke overtreding. Haras krijgt een gele kaart. Olivian roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Olivian kan niet meer verder spelen. Kalkowski komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Kalkowski is nu in balbezit. Haras verovert de bal door een tackle van achteren. Haras passt de bal in één keer door. Łagódka rent richting de bal. Łagódka passt de bal in één keer door. Paal!

21e minuut.
Ukleja speelt de bal door. Lysák probeert naar een medespeler te passen. Astramowicz is nu in balbezit. Emerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ulusan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piękoś de bal. Astramowicz is nu in balbezit. Kalkowski is nu in balbezit. Kalkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Koulidis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miu de bal. Emerson geeft een lange en hoge pass. Kalkowski rent richting de bal. Kalkowski draait met de bal, schiet en ... Bry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Emerson kopt de bal weg. Piękoś is nu in balbezit. Piękoś geeft een hoge lob. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 53%, Orły-Sokoły Nisko 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NURT POTOK - Orły-Sokoły Nisko 0:0

52e minuut.
Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Breyer verovert de bal door een tackle van achteren. Carmitru onderschept slim de pass. Carmitru geeft de bal voor. Łagódka is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Carmitru verovert de bal door een tackle van achteren. Carmitru met een sublieme pass. Salame speelt de bal door. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Maska trapt de bal weg van het doel. Emerson kopt de bal weg. Łapeta speelt de bal door. Daar is Koulidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astramowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Orły-Sokoły Nisko 0:1

76e minuut.
Doležel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Corbea kan de bal niet met de borst controleren. Kalkowski probeert naar een medespeler te passen. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz schiet op doel. Bry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 39%, Orły-Sokoły Nisko 61%.
NURT POTOK - Orły-Sokoły Nisko 0:1