Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC (V)alencia Semper Fidelis
new Tactiek 442
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 56.1
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Nehus rent richting de bal. Nehus probeert naar een medespeler te passen. Brendler is nu in balbezit. Brendler haalt uit met een fantastische trap. Menghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Semper Fidelis 0:1

8e minuut.
Asəfov is nu in balbezit. Asəfov geeft de bal voor. Buhănescu rent richting de bal. Brendler onderschept slim de pass. Brendler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Semper Fidelis 0:2

14e minuut.
Daar is Nehus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asəfov probeert naar een medespeler te passen. Kubas speelt de bal door. Jachymiak geeft een hoge lob. Nehus krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jachymiak onderschept slim de pass. Jachymiak passt de bal in één keer door. Brendler speelt de bal door. Nehus is nu in balbezit. Nehus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak met een sublieme pass. Brendler is nu in balbezit. Brendler draait met de bal, schiet en ... Buhănescu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sabou rent richting de bal. Sabou speelt de bal door. Lenzi probeert naar een medespeler te passen. Nehus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sabou verovert de bal door een tackle van achteren. Lenzi onderschept slim de pass. Asəfov rent richting de bal. Asəfov geeft de bal voor. Brendler springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Inworp. Kopaszewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 74%, Semper Fidelis 26%.
FC (V)alencia - Semper Fidelis 0:2

58e minuut.
Daar is Kubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Buhănescu de bal onder controle te krijgen. Nehus rent richting de bal. Nehus draait met de bal, schiet en ... Menghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Dittberner komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Telvi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dittberner rent richting de bal. Asəfov rent richting de bal. Asəfov passt de bal met de wreef. Dittberner rent richting de bal. Dittberner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Semper Fidelis 0:3

77e minuut.
Jachymiak passt de bal in één keer door. Kopaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaszewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dittberner de bal. Dittberner draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Semper Fidelis 0:4

82e minuut.
Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak met een sublieme pass. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner draait met de bal, schiet en ... Menghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Semper Fidelis 0:5

83e minuut.
Dittberner passt de bal zonder na te denken. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov met een sublieme pass. Dittberner rent richting de bal. Dittberner haalt uit met een fantastische trap. Menghi bokst de bal weg. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Semper Fidelis 0:6

86e minuut.
Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak passt de bal zonder na te denken. Kopaszewski is nu in balbezit. Kopaszewski geeft de bal voor. Dittberner springt en kopt de bal. Menghi bokst de bal weg.

89e minuut.
Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolatlı met de inworp. Asəfov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 74%, Semper Fidelis 26%.
FC (V)alencia - Semper Fidelis 0:6