Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semper Fidelis FC (V)alencia
442 Tactiek new
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 49.5
solide Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Slavov geeft een hoge lob. Buhănescu probeert de bal met de borst te controleren. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler schiet op doel. Menghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - FC (V)alencia 1:0

14e minuut.
Lenzi kan de bal niet met de borst controleren. Sabou onderschept slim de pass. Sabou geeft een hoge lob. Wolanin is nu in balbezit. Wolanin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Budassi rent richting de bal. Budassi geeft de bal voor. Nehus probeert naar een medespeler te passen. Brendler rent richting de bal. Brendler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kubas met een sublieme pass. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak passt de bal in één keer door. Nehus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Świerczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin onderschept slim de pass. Met opzet legt Lenzi zijn tegenspeler op de grond. Lenzi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Brendler onderschept slim de pass. Bröcker probeert naar een medespeler te passen. Brendler is nu in balbezit. Brendler haalt uit met een fantastische trap. Menghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - FC (V)alencia 2:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durmuş komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Kubas rent richting de bal. Kubas geeft de bal voor. Durmuş rent richting de bal. Durmuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - FC (V)alencia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper Fidelis 34%, FC (V)alencia 66%.
Semper Fidelis - FC (V)alencia 3:0

57e minuut.
Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak passt de bal met de wreef. Durmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmuş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - FC (V)alencia 4:0

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zikmund komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kubas probeert naar een medespeler te passen. Zikmund rent richting de bal. Zikmund geeft de bal voor. Durmuş maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - FC (V)alencia 5:0

77e minuut.
Santos komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zikmund met een sublieme pass. Buhănescu rent richting de bal. Nehus onderschept slim de pass. Klungelig pakt Durmuş de bal. Durmuş schiet op doel. Menghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - FC (V)alencia 6:0

84e minuut.
Titenis met de inworp. Zikmund geeft de bal voor. Klungelig pakt Natke de bal. Durmuş rent richting de bal. Durmuş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper Fidelis 34%, FC (V)alencia 66%.
Semper Fidelis - FC (V)alencia 6:0