Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tablet Team FC Vastren
xx2 Tactiek 451
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
Alekperovas passt de bal in één keer door. Marannino is nu in balbezit. Hayles begaat een overtreding. Hayles krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Calligari met een snelle inworp. Akçal is nu in balbezit. Akçal passt de bal zonder na te denken. Cuevas rent richting de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Hayles geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Svilarich de bal. Oprişan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Svilarich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cuevas neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kuan speelt de bal door. Akçal kopt de bal weg. Svilarich rent richting de bal. Svilarich haalt uit met een fantastische trap. Kuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tablet Team - FC Vastren 1:0

22e minuut.
Svilarich rent richting de bal. Svilarich passt de bal zonder na te denken. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Bagsik probeert de bal aan de voet te houden. Kuan bokst de bal weg.

25e minuut.
Hayles rent richting de bal. Hayles passt de bal zonder na te denken. Calligari met een sublieme pass. Klungelig pakt Svilarich de bal. Svilarich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bagsik geeft een hoge lob. Hayles rent richting de bal. Hayles geeft een hoge lob. Svilarich springt en kopt de bal. Kuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bagsik is nu in balbezit. Svilarich onderschept slim de pass. Svilarich haalt uit met een fantastische trap. Piechowicz probeert de bal aan de voet te houden. Kuan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tablet Team - FC Vastren 2:0

35e minuut.
Svilarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilarich schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piechowicz de bal onder controle te krijgen. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tablet Team 45%, FC Vastren 55%.
Tablet Team - FC Vastren 2:0

46e minuut.
Ciepierski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
MacMonies bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMonies probeert naar een medespeler te passen. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Svilarich rent richting de bal. Svilarich draait met de bal, schiet en ... Kuan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tablet Team - FC Vastren 3:0

51e minuut.
MacMonies onderschept slim de pass. MacMonies speelt de bal door. Svilarich is nu in balbezit. Calligari is nu in balbezit. Calligari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Marannino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darbinyan probeert naar een medespeler te passen. Marannino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel. Kuan bokst de bal weg.

66e minuut.
Marannino kopt de bal weg. Seba is nu in balbezit. Seba probeert naar een medespeler te passen. Marannino rent richting de bal. Marannino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Svilarich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Širak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Alekperovas de bal. Alekperovas passt de bal in één keer door. Zitta is nu in balbezit. Sidlík verovert de bal door een tackle van achteren. Sidlík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tablet Team - FC Vastren 3:1

82e minuut.
Seba rent richting de bal. Seba passt de bal zonder na te denken. Marannino speelt de bal door. Sidlík rent richting de bal. Sidlík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Calligari met een snelle inworp. Akçal kan de bal niet met de borst controleren. Akçal geeft een lange en hoge pass. Cuevas heeft problemen om de bal te vangen. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tablet Team 56%, FC Vastren 44%.
Tablet Team - FC Vastren 3:1