Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NURT POTOK Polish Hussars
na awans Tactiek (4-5-1) skrzydlo
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
50.9 gemiddelde waardering 46
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Trajdal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piękoś de bal. Popara is nu in balbezit. Popara schiet op doel. Bry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Polish Hussars 0:1

9e minuut.
Koulidis probeert naar een medespeler te passen. Salame bereikt de bal nog maar net als eerste. Salame passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łagódka de bal. Łagódka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Piękoś heeft problemen om de bal te vangen. Kress rent richting de bal. Kress passt de bal met de wreef. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Polish Hussars 0:2

23e minuut.
Daar is Popara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kress rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haras. Haras krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Haras probeert naar een medespeler te passen. Salame rent richting de bal. Trajdal begaat een overtreding. Trajdal krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajdal verovert de bal door een tackle van achteren. Orzeł bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras rent richting de bal. Haras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 44%, Polish Hussars 56%.
NURT POTOK - Polish Hussars 0:2

48e minuut.
Grădean speelt de bal door. Miu heeft problemen om de bal te vangen. Miu geeft een hoge lob. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eliseu met een snelle inworp. Kress rent richting de bal. Kress geeft een hoge lob. Popara krijgt zijn hoofd ertegen. Bry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Catinca passt de bal zonder na te denken. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress passt de bal zonder na te denken. Popara rent richting de bal. Popara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Reveron raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szklarski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Grădean rent richting de bal. Grădean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Miu geeft de bal voor. Filtenborg speelt de bal door. Kress kan de bal niet met de borst controleren. Szklarski met een sublieme pass. Miu geeft een lange en hoge pass. Filtenborg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 36%, Polish Hussars 64%.
NURT POTOK - Polish Hussars 0:2