Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Orły-Sokoły Nisko
Katalończyk Tactiek Orły
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Astramowicz is nu in balbezit. Benczyński begaat een overtreding. Astramowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Lefkowicz met een snel genomen vrije trap. Olivian springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Drużkowski geeft een hoge lob. Szawica rent richting de bal. Szawica heeft problemen om de bal te vangen. Szawica haalt uit met een fantastische trap. Maska probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rejman met een sublieme pass. Szawica is nu in balbezit. Szawica passt de bal in één keer door. Benczyński rent richting de bal. Benczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Drużkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Drużkowski speelt de bal door. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev schiet op doel. Maska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Orły-Sokoły Nisko 1:0

26e minuut.
Ukleja rent richting de bal. Szawica verovert de bal door een tackle van achteren. Szawica speelt de bal door. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Orły-Sokoły Nisko 2:0

30e minuut.
Emerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman verovert de bal door een tackle van achteren. Rejman passt de bal in één keer door. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Maska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Orły-Sokoły Nisko 3:0

33e minuut.
Doležel passt de bal in één keer door. Emerson speelt de bal door. Pomian geeft een lange en hoge pass. Szawica rent richting de bal. Szawica schiet op doel. Maska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Emerson is nu in balbezit. Emerson passt de bal met de wreef. Lysák probeert naar een medespeler te passen. Olivian is nu in balbezit. Olivian geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Emerson is nu in balbezit. Emerson passt de bal in één keer door. Lysák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman met een sublieme pass. Szawica is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pomian zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Drużkowski rent richting de bal. Drużkowski geeft de bal voor. Daar is Fətullayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szawica is nu in balbezit. Szawica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Orły-Sokoły Nisko 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 40%, Orły-Sokoły Nisko 60%.
Viking - Orły-Sokoły Nisko 4:0

57e minuut.
Benczyński probeert naar een medespeler te passen. Fətullayev heeft problemen om de bal te vangen. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński onderschept slim de pass. Benczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Pomian de bal. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian geeft een hoge lob. Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kozmács met een sublieme pass. Benczyński rent richting de bal. Benczyński probeert naar een medespeler te passen. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Orły-Sokoły Nisko 5:0

88e minuut.
Doležel passt de bal in één keer door. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz geeft de bal voor. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 60%, Orły-Sokoły Nisko 40%.
Viking - Orły-Sokoły Nisko 5:0