Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły-Sokoły Nisko Viking
Orły Tactiek Katalończyk
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 53
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Rejman onderschept slim de pass. Rejman passt de bal met de wreef. Ukleja geeft een hoge lob. Benczyński rent richting de bal. Benczyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Drużkowski rent richting de bal. Drużkowski geeft een lange en hoge pass. Fətullayev kopt de bal weg. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - Viking 0:1

12e minuut.
Kalkowski probeert naar een medespeler te passen. Winiarek speelt de bal door. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev onderschept slim de pass. Fətullayev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Benczyński heeft problemen om de bal te vangen. Doležel bereikt de bal nog maar net als eerste. Drużkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Drużkowski geeft een lange en hoge pass. Fətullayev springt en kopt de bal. Dziedzina bokst de bal weg. Daar is Haras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rejman passt de bal in één keer door. Ulusan is nu in balbezit. Benczyński onderschept slim de pass. Benczyński draait met de bal, schiet en ... Dziedzina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Astramowicz rent richting de bal. Żelazowski is nu in balbezit. Astramowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Astramowicz haalt uit met een fantastische trap. Kozmács werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orły-Sokoły Nisko - Viking 1:1

41e minuut.
Szawica verovert de bal door een tackle van achteren. Szawica passt de bal met de wreef. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev schiet op doel. Dziedzina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - Viking 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 73%, Viking 27%.
Orły-Sokoły Nisko - Viking 1:2

52e minuut.
Benczyński is nu in balbezit. Breyer verovert de bal door een tackle van achteren. Dziedzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev onderschept slim de pass. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Fətullayev heeft problemen om de bal te vangen. Fətullayev passt de bal in één keer door. Pomian probeert naar een medespeler te passen. Szawica is nu in balbezit. Szawica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Rejman verovert de bal door een tackle van achteren. Rejman geeft een lange en hoge pass. Szawica controleert de bal met de borst. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev schiet op doel. Dziedzina bokst de bal weg. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica onderschept slim de pass. Szawica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - Viking 1:3

69e minuut.
Drużkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benczyński controleert de bal met de borst. Emerson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fətullayev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dziedzina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły-Sokoły Nisko - Viking 1:4

85e minuut.
Ulusan speelt de bal door. Kalkowski is nu in balbezit. Kalkowski speelt de bal door. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Winiarek rent richting de bal. Gilewski onderschept slim de pass. Gilewski speelt de bal door. Pomian is nu in balbezit. Pomian geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły-Sokoły Nisko 60%, Viking 40%.
Orły-Sokoły Nisko - Viking 1:4