Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semper Fidelis FC Vastren
442 Tactiek 451
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 43.5
zeer goed Schieten solide
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Narváez is nu in balbezit. Narváez geeft een lange en hoge pass. Jachymiak kopt de bal weg. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler met een sublieme pass. Dittberner rent richting de bal. Dittberner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - FC Vastren 1:0

3e minuut.
Oprişan passt de bal met de wreef. Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas passt de bal zonder na te denken. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Slavov rent richting de bal. Slavov passt de bal zonder na te denken. Lenzi speelt de bal door. Brendler is nu in balbezit. Brendler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuan met een harde bal richting middenveld. Kubas kopt de bal weg. Brendler controleert de bal met de borst. Brendler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Narváez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nehus rent richting de bal. Kenosyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kenosyan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Nehus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bagsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner schiet op doel. Kuan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sidlík verovert de bal door een tackle van achteren. Sidlík passt de bal met de wreef. Matonoha rent richting de bal. Matonoha schiet op doel. Pelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Semper Fidelis - FC Vastren 1:1

20e minuut.
Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz rent richting de bal. Brendler onderschept slim de pass. Brendler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - FC Vastren 2:1

24e minuut.
Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagsik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brendler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nehus neemt zijn aanloop. Kuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - FC Vastren 3:1

28e minuut.
Kubas passt de bal met de wreef. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak geeft een lange en hoge pass. Dittberner krijgt zijn hoofd ertegen. Kuan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopaszewski komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Seba rent richting de bal. Lenzi begaat een overtreding. Seba raakt geblesseerd tijdens het duel. Narváez met een snel genomen vrije trap. Matonoha is nu in balbezit. Matonoha draait met de bal, schiet en ... Pelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper Fidelis 27%, FC Vastren 73%.
Semper Fidelis - FC Vastren 3:1

46e minuut.
Kubas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Budian komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Budian onderschept slim de pass. Budian probeert naar een medespeler te passen. Lenzi met een sublieme pass. Kopaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venczel komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Dittberner is nu in balbezit. Dittberner passt de bal zonder na te denken. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaszewski onderschept slim de pass. Kopaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Alekperovas probeert naar een medespeler te passen. Budian geeft een lange en hoge pass. Dittberner springt en kopt de bal. Kuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper Fidelis - FC Vastren 4:1

72e minuut.
Matonoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzi onderschept slim de pass. Lenzi passt de bal in één keer door. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaszewski is nu in balbezit. Piechowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dittberner onderschept slim de pass. Dittberner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper Fidelis 29%, FC Vastren 71%.
Semper Fidelis - FC Vastren 4:1