Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vastren Semper Fidelis
451 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 51.9
solide Schieten uitstekend
matig Passen solide
goed Verdedigen solide


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Titenis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak geeft een lange en hoge pass. Dittberner maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dittberner de bal. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler draait met de bal, schiet en ... Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Narváez is nu in balbezit. Narváez passt de bal met de wreef. Seba bereikt de bal nog maar net als eerste. Seba geeft een hoge lob. Matonoha maakt een snoekduik en kopt de bal. Gravelines bokst de bal weg.

16e minuut.
Daar is Dittberner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marannino met een sublieme pass. Jachymiak met een sublieme pass. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler schiet op doel. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Matonoha heeft problemen om de bal te vangen. Titenis rent richting de bal. Jachymiak met een sublieme pass. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nehus geeft de bal voor. Dittberner kopt de bal weg. Klungelig pakt Brendler de bal. Brendler haalt uit met een fantastische trap. Kuan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Semper Fidelis 0:1

24e minuut.
Matonoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Titenis met een sublieme pass. Jachymiak probeert naar een medespeler te passen. Brendler is nu in balbezit. Brendler geeft een hoge lob. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kuan trapt de bal weg van het doel. Nehus rent richting de bal. Nehus passt de bal zonder na te denken. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sidlík kan de bal niet met de borst controleren. Nehus met een sublieme pass. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler haalt uit met een fantastische trap. Kuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Semper Fidelis 0:2

30e minuut.
Dittberner rent richting de bal. Dittberner geeft de bal voor. Brendler is nu in balbezit. Brendler draait met de bal, schiet en ... Kuan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Semper Fidelis 0:3

30e minuut.
Bo`smat komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Titenis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dolenský. Titenis raakt geblesseerd tijdens het duel. Jachymiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dittberner springt en kopt de bal. Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Zikmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Zikmund passt de bal met de wreef. Bo`smat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo`smat draait met de bal, schiet en ... Kuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Semper Fidelis 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 70%, Semper Fidelis 30%.
FC Vastren - Semper Fidelis 0:4

46e minuut.
Kopaszewski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Narváez verovert de bal door een tackle van achteren. Bolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bolatlı passt de bal met de wreef. Bo`smat is nu in balbezit. Bo`smat schiet op doel. Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dittberner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Semper Fidelis 0:5

51e minuut.
Titenis onderschept slim de pass. Nehus is nu in balbezit. Nehus speelt de bal door. Bo`smat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo`smat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Titenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Titenis passt de bal zonder na te denken. Bo`smat is nu in balbezit. Bo`smat geeft een hoge lob. Zikmund maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Santos komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Alekperovas passt de bal zonder na te denken. Dittberner is nu in balbezit. Bagsik rent richting de bal. Dittberner onderschept slim de pass. Dittberner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Titenis passt de bal zonder na te denken. Nehus geeft een lange en hoge pass. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner draait met de bal, schiet en ... Kuan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Semper Fidelis 0:6

80e minuut.
Narváez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bo`smat de bal. Bo`smat schiet op doel. Piechowicz probeert de bal aan de voet te houden. Kuan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Semper Fidelis 0:7

83e minuut.
Nehus speelt de bal door. Bo`smat rent richting de bal. Dittberner rent richting de bal. Dittberner haalt uit met een fantastische trap. Kuan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Semper Fidelis 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 75%, Semper Fidelis 25%.
FC Vastren - Semper Fidelis 0:8