Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medyk Dębowa Frytki FC
523 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
38.6 gemiddelde waardering 23.5
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Oltacı geeft de bal voor. Posłuszny kopt de bal weg. Daar is Chlastawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havrda rent richting de bal. Havrda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Frytki FC 1:0

4e minuut.
Szostak verovert de bal door een tackle van achteren. Czech rent richting de bal. Czech passt de bal zonder na te denken. Havrda rent richting de bal. Havrda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech probeert naar een medespeler te passen. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... Biedrzycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Frytki FC 2:0

11e minuut.
Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa onderschept slim de pass. Havrda rent richting de bal. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostak onderschept slim de pass. Szostak passt de bal zonder na te denken. Havrda rent richting de bal. Havrda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kapka speelt de bal door. Kobyłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrda verovert de bal door een tackle van achteren. Havrda draait met de bal, schiet en ... Biedrzycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Frytki FC 3:0

18e minuut.
Kalita heeft problemen om de bal te vangen. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa passt de bal zonder na te denken. Havrda is nu in balbezit. Havrda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Buhoiu passt de bal in één keer door. Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Frytki FC 4:0

30e minuut.
Daar is Ślęczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czech is nu in balbezit. Czech passt de bal met de wreef. Chlastawa speelt de bal door. Havrda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Frytki FC 5:0

31e minuut.
Bratkowski met een sublieme pass. Okrzesik is nu in balbezit. Havrda onderschept slim de pass. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... Biedrzycki bokst de bal weg.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Chlastawa de bal onder controle te krijgen. Okrzesik rent richting de bal. Ślęczka is nu in balbezit. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Biedrzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medyk Dębowa 22%, Frytki FC 78%.
Medyk Dębowa - Frytki FC 5:0

48e minuut.
Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi speelt de bal door. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... Biedrzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Frytki FC 6:0

50e minuut.
Havrda rent richting de bal. Klungelig pakt Nagi de bal. Nagi speelt de bal door. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa schiet op doel. Biedrzycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Czech is nu in balbezit. Czech passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kobyłko de bal. Havrda is nu in balbezit. Havrda schiet op doel. Biedrzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Nagi rent richting de bal. Nagi speelt de bal door. Havrda is nu in balbezit. Havrda haalt uit met een fantastische trap. Chlastawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nagi onderschept slim de pass. Nagi geeft een hoge lob. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... Biedrzycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Frytki FC 7:0

61e minuut.
Biedrzycki geeft een lange en hoge pass. Buhoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kapka de bal. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... Biedrzycki bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Daar is Bagietas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagi rent richting de bal. Szostak begaat een overtreding. Szostak krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kalita controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Favstov neemt vlug de vrije trap. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa schiet op doel. Biedrzycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Frytki FC 8:0

78e minuut.
Kapka is nu in balbezit. Kapka geeft een hoge lob. Buitenspel voor Kalita. Goede buitenspelval van de verdediging. Favstov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chlastawa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buhoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Czech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czech geeft een lange en hoge pass. Ślęczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biedrzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu geeft de bal voor. Posłuszny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Havrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrda schiet op doel. Biedrzycki bokst de bal weg.

83e minuut.
Kobyłko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nagi met de inworp. Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech geeft een hoge lob. Biedrzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Kapka is nu in balbezit. Kapka geeft de bal voor. Nagi probeert de bal met de borst te controleren. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas geeft een lange en hoge pass. Biedrzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Chlastawa passt de bal in één keer door. Czech rent richting de bal. Havrda is nu in balbezit. Havrda haalt uit met een fantastische trap. Biedrzycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Frytki FC 9:0

89e minuut.
Szostak passt de bal in één keer door. Kobyłko rent richting de bal. Havrda verovert de bal door een tackle van achteren. Havrda haalt uit met een fantastische trap. Biedrzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Frytki FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medyk Dębowa 19%, Frytki FC 81%.
Medyk Dębowa - Frytki FC 10:0