Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Bayern Monachium FC Nagelsmannia
Moja Taktyka 2 Tactiek test2
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 53.1
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


6e minuut.
Buitenspel voor Uğurluel. Goede buitenspelval van de verdediging. Grzonkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Triana kopt de bal weg. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Naan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Triana de bal. Andrès onderschept slim de pass. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - FC Nagelsmannia 0:1

19e minuut.
Öncel met een sublieme pass. Szalus met een sublieme pass. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. Åkre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Bayern Monachium - FC Nagelsmannia 1:1

30e minuut.
Szalus met de inworp. Rijo is nu in balbezit. Öncel kan de bal niet met de borst controleren. Öncel geeft de bal voor. Creyne krijgt zijn hoofd ertegen. Åkre bokst de bal weg.

44e minuut.
Öncel rent richting de bal. Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Triana passt de bal zonder na te denken. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Bayern Monachium 78%, FC Nagelsmannia 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Bayern Monachium - FC Nagelsmannia 1:1

49e minuut.
Rijo is nu in balbezit. Rijo geeft de bal voor. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel. Naan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - FC Nagelsmannia 1:2

54e minuut.
Jaio Gabiola verovert de bal door een tackle van achteren. Jaio Gabiola passt de bal in één keer door. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Naan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - FC Nagelsmannia 1:3

59e minuut.
Balbuena is nu in balbezit. Balbuena passt de bal in één keer door. Triana is nu in balbezit. Triana haalt uit met een fantastische trap. Naan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - FC Nagelsmannia 1:4

72e minuut.
Buitenspel voor Creyne. Goede buitenspelval van de verdediging. Grzonkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Nummila de bal. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Uğurluel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cela komt het veld opgelopen. Ciszewski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bencsik met een sublieme pass. Congedo speelt de bal door. Balbuena met een sublieme pass. Triana rent richting de bal. Triana haalt uit met een fantastische trap. Naan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Uğurluel heeft problemen om de bal te vangen. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel verovert de bal door een tackle van achteren. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... Åkre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - FC Nagelsmannia 2:4

86e minuut.
Országh onderschept slim de pass. Pustelnik onderschept slim de pass. Pustelnik speelt de bal door. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Palonek onderschept slim de pass. Palonek geeft een lange en hoge pass. Rijo geeft de bal voor. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana schiet op doel. Naan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Urazliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Bayern Monachium 61%, FC Nagelsmannia 39%.
SV Bayern Monachium - FC Nagelsmannia 2:4