Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PUMAS KICKERS TZ Company
ATAK PUMY Tactiek Zabójcza
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kohárszky trapt de bal weg. Spisz kopt de bal weg. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap. Kaktus bokst de bal weg.

16e minuut.
Gębała rent richting de bal. Gębała passt de bal in één keer door. Quevedo geeft een hoge lob. Ngọc Tuấn maakt een snoekduik en kopt de bal. Kohárszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - TZ Company 0:1

28e minuut.
Baud rent richting de bal. Baud speelt de bal door. Quevedo geeft de bal voor. Mutti probeert de bal aan de voet te houden. Żołądek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Spisz is nu in balbezit. Spisz passt de bal met de wreef. Lepage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepage schiet op doel. Kaktus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PUMAS KICKERS - TZ Company 1:1

45e minuut.
Gębała met een sublieme pass. Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żołądek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gębała neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kohárszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - TZ Company 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 49%, TZ Company 51%.
PUMAS KICKERS - TZ Company 1:2

46e minuut.
Quevedo geeft de bal voor. Ngọc Tuấn kopt de bal weg. Renard probeert de bal aan de voet te houden. Żołądek is nu in balbezit. Żołądek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Spisz speelt de bal door. Daar is Sofianopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofianopoulos passt de bal met de wreef. Lepage rent richting de bal. Lepage haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Baud geeft de bal voor. Gębała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baud rent richting de bal. Lepage verovert de bal door een tackle van achteren. Lepage schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mutti heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo is nu in balbezit. Mutti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quevedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ngọc Tuấn legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal! Kohárszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 48%, TZ Company 52%.
PUMAS KICKERS - TZ Company 1:2