Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TZ Company PUMAS KICKERS
Zabójcza Tactiek ATAK PUMY
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Gheltiere geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linares met de inworp. Spisz speelt de bal door. Linares geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kaktus trapt de bal weg. Hamel is nu in balbezit. Közalan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Közalan krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Közalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalan passt de bal zonder na te denken. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - PUMAS KICKERS 1:0

11e minuut.
Hamel met de inworp. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz passt de bal in één keer door. Mena rent richting de bal. Mena geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez onderschept slim de pass. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Spisz passt de bal in één keer door. Hamel rent richting de bal. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo geeft de bal voor. Ngọc Tuấn springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mena probeert naar een medespeler te passen. Hamel rent richting de bal. Hamel passt de bal in één keer door. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnaguagno is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hamel zal de hoekschop nemen. Kaktus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castaño Gutiérrez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Urrutia speelt de bal door. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena geeft een lange en hoge pass. Magnaguagno krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TZ Company 53%, PUMAS KICKERS 47%.
TZ Company - PUMAS KICKERS 1:0

46e minuut.
Hamel speelt de bal door. Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin geeft een lange en hoge pass. Quevedo rent richting de bal. Quevedo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gębała met de inworp. Mena rent richting de bal. Żołądek verovert de bal door een tackle van achteren. Żołądek geeft een hoge lob. Ngọc Tuấn maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mena passt de bal zonder na te denken. Magnaguagno is nu in balbezit. Met opzet legt Rodríguez Giménez zijn tegenspeler op de grond. Rodríguez Giménez krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Urrutia met een sublieme pass. Żołądek rent richting de bal. Barbé is nu in balbezit. Żołądek onderschept slim de pass. Żołądek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Magnaguagno kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hamel neemt de hoekschop. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TZ Company - PUMAS KICKERS 1:1

82e minuut.
Spisz met een sublieme pass. Hamel is nu in balbezit. Hamel geeft de bal voor. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno schiet op doel. Kaktus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - PUMAS KICKERS 1:2

87e minuut.
Közalan met een sublieme pass. Quevedo rent richting de bal. Quevedo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Żołądek de bal. Żołądek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TZ Company 49%, PUMAS KICKERS 51%.
TZ Company - PUMAS KICKERS 1:2