Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atalanta mechtal FC Kozie Boby Uć
ctt Tactiek dupa
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Misiewicz speelt de bal door. Jasinowski is nu in balbezit. Mosór tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mosór krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Szef rent richting de bal. Szef passt de bal in één keer door. Krokowski is nu in balbezit. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta mechtal - FC Kozie Boby Uć 1:0

16e minuut.
Sobiech passt de bal zonder na te denken. Balient heeft problemen om de bal te vangen. Balient probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištuk rent richting de bal. Giakos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Giakos krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Grzmot heeft problemen om de bal te vangen. Grzmot geeft een lange en hoge pass. Sobiech kopt de bal weg. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yakut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Yakut bokst de bal weg.

23e minuut.
Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski passt de bal zonder na te denken. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient haalt uit met een fantastische trap. Yakut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atalanta mechtal - FC Kozie Boby Uć 1:1

25e minuut.
Misiewicz passt de bal in één keer door. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavliša rent richting de bal. Jasinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jasinowski draait met de bal, schiet en ... Potocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Jasinowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta mechtal 57%, FC Kozie Boby Uć 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atalanta mechtal - FC Kozie Boby Uć 1:1

61e minuut.
Giakos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ištuk. Giakos raakt geblesseerd tijdens het duel. Jasinowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bambrowski de bal. Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Szef passt de bal in één keer door. Misiewicz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sobiech ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sobiech naar de kleedkamers voor een vroege douche. Misiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jasinowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Szef rent richting de bal. Szalkowski onderschept slim de pass. Balient is nu in balbezit. Balient schiet op doel. Yakut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta mechtal - FC Kozie Boby Uć 1:2

86e minuut.
Mosór kan de bal niet met de borst controleren. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski passt de bal in één keer door. Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta mechtal 44%, FC Kozie Boby Uć 56%.
Atalanta mechtal - FC Kozie Boby Uć 1:2