Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły Otwocka Atalanta mechtal
Normal Tactiek ctt
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 49
average Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Jakubczyk is nu in balbezit. Misiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz speelt de bal door. Giakos rent richting de bal. Giakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:1

4e minuut.
Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski passt de bal zonder na te denken. Piekański rent richting de bal. Giakos verovert de bal door een tackle van achteren. Giakos schiet op doel. Pracki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:2

7e minuut.
Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś geeft een lange en hoge pass. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:3

11e minuut.
Misiewicz is nu in balbezit. Jakubczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Szef speelt de bal door. Giakos is nu in balbezit. Giakos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Misiewicz kopt de bal weg. Giakos rent richting de bal. Giakos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jakubczyk de bal onder controle te krijgen. Pracki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:4

13e minuut.
Jasinowski onderschept slim de pass. Jasinowski met een sublieme pass. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz is nu in balbezit. Misiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Szwarc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dubuś met een snelle inworp. Giakos rent richting de bal. Giakos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Piekański geeft een lange en hoge pass. Dubuś kopt de bal weg. Giakos rent richting de bal. Giakos schiet op doel. Pracki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:5

22e minuut.
Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Tudecki is nu in balbezit. Jasinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap. Pracki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:6

23e minuut.
Tudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudecki passt de bal met de wreef. Szwarc bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos verovert de bal door een tackle van achteren. Giakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:7

25e minuut.
Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski is nu in balbezit. Misiewicz is nu in balbezit. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap. Pracki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Jasinowski geeft de bal voor. Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Giakos rent richting de bal. Giakos draait met de bal, schiet en ... Pracki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Piekański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dubuś zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Misiewicz de bal. Misiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:8

31e minuut.
Giakos is nu in balbezit. Kitek is nu in balbezit. Giakos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kitek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kitek kan niet meer verder spelen. Darniak komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Jasinowski speelt de bal door. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Giakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giakos schiet op doel. De bal raakt de paal. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski onderschept slim de pass. Jasinowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:9

39e minuut.
Misiewicz passt de bal met de wreef. Giakos rent richting de bal. Szwarc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giakos raakt geblesseerd tijdens het duel. Jasinowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:10

41e minuut.
Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski probeert naar een medespeler te passen. Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:11

43e minuut.
Szef onderschept slim de pass. Szef passt de bal zonder na te denken. Daar is Misiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pracki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Otwocka 83%, Atalanta mechtal 17%.
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:12

49e minuut.
Giakos haalt uit met een fantastische trap. Szwarc kan de bal niet met de borst controleren. Misiewicz is nu in balbezit. Misiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:13

50e minuut.
Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jasinowski de bal. Skolek begaat een overtreding. Jasinowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jasinowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giakos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Małkiewicz kopt de bal weg. Szef bereikt de bal nog maar net als eerste. Szef passt de bal zonder na te denken. Giakos is nu in balbezit. Giakos haalt uit met een fantastische trap. Pracki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:14

57e minuut.
Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Szwarc rent richting de bal. Giakos onderschept slim de pass. Giakos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:15

59e minuut.
Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski passt de bal met de wreef. Misiewicz is nu in balbezit. Misiewicz draait met de bal, schiet en ... Pracki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jakubczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giakos is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dubuś zal de hoekschop nemen. Giakos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dubuś zal de hoekschop nemen. Giakos heeft problemen om de bal te vangen. Giakos geeft een hoge lob. Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:16

63e minuut.
Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski geeft een hoge lob. Dubuś kopt de bal weg. Daar is Giakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:17

68e minuut.
Misiewicz haalt uit met een fantastische trap. Szwarc kopt de bal weg. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piekański de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Pracki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pracki met een sublieme pass. Wyrzykowski kopt de bal weg. Giakos is nu in balbezit. Giakos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Misiewicz is nu in balbezit. Szef speelt de bal door. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos schiet op doel. Pracki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:18

75e minuut.
Szef probeert naar een medespeler te passen. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś passt de bal in één keer door. Giakos rent richting de bal. Giakos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dubuś met een sublieme pass. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk onderschept slim de pass. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:19

78e minuut.
Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Tudecki met een sublieme pass. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:20

86e minuut.
Żłobiński geeft de bal voor. Daar is Szwarc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos schiet op doel. Pracki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:21

88e minuut.
Dubuś kopt de bal weg. Giakos heeft problemen om de bal te vangen. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz draait met de bal, schiet en ... Pracki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Otwocka 80%, Atalanta mechtal 20%.
Orły Otwocka - Atalanta mechtal 0:21