Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Police Zeby
Wzór Tactiek lols
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 48.4
average Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen average


1e minuut.
Pangraţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Kegan onderschept slim de pass. Kegan passt de bal zonder na te denken. Tarassenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarassenkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky geeft de bal voor. Daar is Pangraţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarassenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarassenkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Krex verovert de bal door een tackle van achteren. Krex speelt de bal door. Klungelig pakt Tarassenkov de bal. Tarassenkov schiet op doel. Severin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Police - Zeby 0:1

8e minuut.
Tarassenkov passt de bal met de wreef. Halter rent richting de bal. Halter passt de bal zonder na te denken. Tarassenkov is nu in balbezit. Tarassenkov schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Pangraţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Severin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal in één keer door. Neto is nu in balbezit. Tarassenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Tarassenkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Rutjes de bal. Rutjes probeert naar een medespeler te passen. Neto heeft problemen om de bal te vangen. Tarassenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Tarassenkov haalt uit met een fantastische trap. Severin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Rutjes rent richting de bal. Rutjes geeft de bal voor. Klungelig pakt Samotny de bal. Tarassenkov rent richting de bal. Tarassenkov haalt uit met een fantastische trap. Severin bokst de bal weg.

36e minuut.
Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kegan geeft een lange en hoge pass. Neto heeft problemen om de bal te vangen. Rutjes rent richting de bal. Rutjes draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Police 72%, Zeby 28%.
FC Police - Zeby 0:1

46e minuut.
Ion komt het veld opgelopen. Ion passt de bal in één keer door. Halter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osmochescu. Osmochescu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Inworp. Peresin komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pilipović kopt de bal weg. Kegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegan met een sublieme pass. Ion heeft problemen om de bal te vangen. Ion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Krex is nu in balbezit. Krex passt de bal met de wreef. Tarassenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarassenkov draait met de bal, schiet en ... Severin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Police - Zeby 0:2

67e minuut.
Günan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kegan speelt de bal door. Krex is nu in balbezit. Krex geeft een lange en hoge pass. Tarassenkov kan de bal niet met de borst controleren. Tarassenkov draait met de bal, schiet en ... Severin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koryunyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Police 60%, Zeby 40%.
FC Police - Zeby 0:2