Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Abyysynia Pocisk Bagdad
Abyysynia Tactiek 0607
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 42.8
adequate Schieten adequate
weak Passen solid
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Oporski verovert de bal door een tackle van achteren. Meelak is nu in balbezit. Oporski onderschept slim de pass. Hammoudi onderschept slim de pass. Hammoudi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meelak zal de hoekschop nemen. Hrivnáč springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rogowski passt de bal zonder na te denken. Zybertowicz speelt de bal door. Kazalski probeert naar een medespeler te passen. Formachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Formachi passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Šerović met een snelle inworp. Hrivnáč kan de bal niet met de borst controleren. Pacio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pacio krijgt een gele kaart. Hrivnáč is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hammoudi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - Pocisk Bagdad 1:0

34e minuut.
Chlebowski rent richting de bal. Hrivnáč verovert de bal door een tackle van achteren. Hrivnáč speelt de bal door. Hammoudi is nu in balbezit. Hammoudi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Franczyk speelt de bal door. Mielcioiu kopt de bal weg. Banićević probeert de bal met de borst te controleren. Formachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Formachi draait met de bal, schiet en ... Pushkutsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Oporski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski speelt de bal door. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pirttiluoto is nu in balbezit. Szymiczek onderschept slim de pass. Hrivnáč schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hrivnáč krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Abyysynia 69%, Pocisk Bagdad 31%.
AC Abyysynia - Pocisk Bagdad 1:0

50e minuut.
Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski passt de bal met de wreef. Formachi heeft problemen om de bal te vangen. Formachi schiet op doel. Banićević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chlebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chlebowski met een sublieme pass. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Abyysynia - Pocisk Bagdad 1:1

59e minuut.
Pacio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żywicki komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Longordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longordo geeft een hoge lob. Gosse kan de bal niet met de borst controleren. Formachi rent richting de bal. Formachi haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Zybertowicz probeert naar een medespeler te passen. Formachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Formachi passt de bal met de wreef. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Formachi geeft de bal voor. Longordo verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Suski zal de hoekschop nemen. Formachi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mielcioiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Banićević de bal. Formachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Formachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - Pocisk Bagdad 1:2

67e minuut.
Richter komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Meelak rent richting de bal. Meelak geeft een lange en hoge pass. Hammoudi rent richting de bal. Hammoudi schiet op doel. Franczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Franczyk probeert naar een medespeler te passen. Chlebowski controleert de bal met de borst. Chlebowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Formachi de bal. Formachi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Żywicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski met een sublieme pass. Formachi is nu in balbezit. Formachi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Blake probeert de bal met de borst te controleren. Chlebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chlebowski speelt de bal door. Formachi is nu in balbezit. Formachi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stróżyk komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu geeft de bal voor. Formachi rent richting de bal. Formachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - Pocisk Bagdad 1:3

90e minuut.
Suski geeft de bal voor. Klungelig pakt Stróżyk de bal. Formachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Formachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - Pocisk Bagdad 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Abyysynia 75%, Pocisk Bagdad 25%.
AC Abyysynia - Pocisk Bagdad 1:4