Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PUMAS KICKERS Atalanta mechtal
ATAK PUMY Tactiek ctt
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 53.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś speelt de bal door. Barbé rent richting de bal. Misiewicz onderschept slim de pass. Misiewicz draait met de bal, schiet en ... Chourio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giakos is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Spisz kopt de bal weg. Szef probeert naar een medespeler te passen. Mena heeft problemen om de bal te vangen. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos passt de bal zonder na te denken. Linares met een sublieme pass. Daar is Magnaguagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Grzmot geeft de bal voor. Mena is nu in balbezit. Mena passt de bal zonder na te denken. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Malerbi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sofianopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mena geeft de bal voor. Lepage springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - Atalanta mechtal 1:0

37e minuut.
Sofianopoulos passt de bal zonder na te denken. Mena speelt de bal door. Linares geeft een hoge lob. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ... Yakut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gamberini geeft een lange en hoge pass. Sofianopoulos is nu in balbezit. Sofianopoulos passt de bal zonder na te denken. Lepage is nu in balbezit. Lepage schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 42%, Atalanta mechtal 58%.
PUMAS KICKERS - Atalanta mechtal 1:0

58e minuut.
Spisz probeert de bal met de borst te controleren. Spisz met een sublieme pass. Mena geeft een hoge lob. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno schiet op doel. Yakut bokst de bal weg.

60e minuut.
Lepage is nu in balbezit. Lepage speelt de bal door. Linares probeert naar een medespeler te passen. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yakut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - Atalanta mechtal 2:0

66e minuut.
Yakut trapt de bal weg. Misiewicz kopt de bal weg. Undrum geeft de bal voor. Lepage rent richting de bal. Lepage schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - Atalanta mechtal 3:0

70e minuut.
Latinić passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Lepage de bal onder controle te krijgen. Linares met een sublieme pass. Lepage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepage haalt uit met een fantastische trap. Yakut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Linares passt de bal zonder na te denken. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Magnaguagno de bal onder controle te krijgen. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ... Yakut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Dubuś passt de bal zonder na te denken. Hwan-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski draait met de bal, schiet en ... Chourio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - Atalanta mechtal 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 43%, Atalanta mechtal 57%.
PUMAS KICKERS - Atalanta mechtal 3:1