Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pocisk Bagdad FC Police
0607 Tactiek Wzór
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
40.8 gemiddelde waardering 48.7
average Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen good


11e minuut.
Baciu onderschept slim de pass. Baciu geeft een hoge lob. Grzechowiak kopt de bal weg. Pilipović rent richting de bal. Pilipović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Neto passt de bal met de wreef. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmochescu speelt de bal door. Von Bergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Bergen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Von Bergen passt de bal in één keer door. Castillo rent richting de bal. Castillo speelt de bal door. Bica is nu in balbezit. Bica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Von Bergen onderschept slim de pass. Von Bergen probeert naar een medespeler te passen. Bica is nu in balbezit. Von Bergen rent richting de bal. Von Bergen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Oporski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu onderschept slim de pass. Osmochescu passt de bal met de wreef. Von Bergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Bergen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Osmochescu kan de bal niet met de borst controleren. Formachi is nu in balbezit. Oporski speelt de bal door. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu schiet op doel. Severin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pocisk Bagdad 45%, FC Police 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pocisk Bagdad - FC Police 0:0

58e minuut.
Szymiczek geeft de bal voor. Bica is nu in balbezit. Bica passt de bal zonder na te denken. Von Bergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Bergen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - FC Police 0:1

60e minuut.
Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Neto is nu in balbezit. Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peresin komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Richter komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Grzechowiak geeft een hoge lob. Franczyk probeert naar een medespeler te passen. Mielcioiu kopt de bal weg. Formachi heeft problemen om de bal te vangen. Formachi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Von Bergen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Korda komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcioiu passt de bal in één keer door. Samotny bereikt de bal nog maar net als eerste. Formachi verovert de bal door een tackle van achteren. Formachi schiet op doel. Severin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Bica controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kołtun komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pocisk Bagdad 40%, FC Police 60%.
Pocisk Bagdad - FC Police 0:1