Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeby Pocisk Bagdad
lols Tactiek 0607
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 42.7
very good Schieten average
solid Passen solid
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Szekfű geeft de bal voor. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan passt de bal met de wreef. Tarassenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarassenkov schiet op doel. Franczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zybertowicz rent richting de bal. Zybertowicz passt de bal zonder na te denken. Günan geeft een hoge lob. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Chlebowski heeft problemen om de bal te vangen. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski maakt een afschuwelijke overtreding. Chlebowski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Oporski rent richting de bal. Günan geeft een lange en hoge pass. Kazalski is nu in balbezit. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan draait met de bal, schiet en ... Franczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kegan met de inworp. Koryunyan geeft een hoge lob. Szymiczek is nu in balbezit. Ion onderschept slim de pass. Ion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - Pocisk Bagdad 1:0

16e minuut.
Mielcioiu passt de bal in één keer door. Chlebowski is nu in balbezit. Met opzet legt Tarassenkov zijn tegenspeler op de grond. Tarassenkov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Daar is Günan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günan speelt de bal door. Ion rent richting de bal. Ion draait met de bal, schiet en ... Franczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Suski kopt de bal weg. Günan geeft een hoge lob. Szymiczek heeft problemen om de bal te vangen. Ion is nu in balbezit. Ion draait met de bal, schiet en ... Franczyk bokst de bal weg.

43e minuut.
Günan probeert naar een medespeler te passen. Ion rent richting de bal. Suski maakt een afschuwelijke overtreding. Suski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kegan passt de bal zonder na te denken. Günan is nu in balbezit. Günan passt de bal in één keer door. Koryunyan is nu in balbezit. Koryunyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 54%, Pocisk Bagdad 46%.
Zeby - Pocisk Bagdad 1:0

53e minuut.
Koryunyan is nu in balbezit. Koryunyan geeft een lange en hoge pass. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Szekfű onderschept slim de pass. Szekfű geeft de bal voor. Ion is nu in balbezit. Ion schiet op doel. Franczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - Pocisk Bagdad 2:0

65e minuut.
Szekfű probeert naar een medespeler te passen. Daar is Günan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günan met een sublieme pass. Ion is nu in balbezit. Ion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Günan kopt de bal weg. Ion heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymiczek krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kegan kopt de bal weg. Wietecha controleert de bal met de borst. Met opzet legt Koryunyan zijn tegenspeler op de grond. Koryunyan krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Daar is Ion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ion de bal. Ion draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 49%, Pocisk Bagdad 51%.
Zeby - Pocisk Bagdad 2:0