Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Police TZ Company
Wzór Tactiek Zabójcza
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Quevedo is nu in balbezit. Quevedo passt de bal zonder na te denken. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn schiet op doel. Severin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Police - TZ Company 0:1

13e minuut.
Közalan rent richting de bal. Közalan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grzechowiak de bal onder controle te krijgen. Żołądek rent richting de bal. Żołądek haalt uit met een fantastische trap. Severin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Közalan passt de bal met de wreef. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neto. Neto krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Von Bergen is nu in balbezit. Baud verovert de bal door een tackle van achteren. Baud passt de bal in één keer door. Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Baud rent richting de bal. Von Bergen verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia rent richting de bal. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Bica draait met de bal, schiet en ... Kaktus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pilipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipović haalt uit met een fantastische trap. Kaktus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Police - TZ Company 1:1

43e minuut.
Közalan probeert de bal aan de voet te houden. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi passt de bal in één keer door. Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek haalt uit met een fantastische trap. Severin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pangraţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Police - TZ Company 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Police 64%, TZ Company 36%.
FC Police - TZ Company 1:2

49e minuut.
Żołądek is nu in balbezit. Żołądek passt de bal zonder na te denken. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn schiet op doel. Severin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft de bal voor. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica haalt uit met een fantastische trap. Kaktus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Police - TZ Company 2:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peresin komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ngọc Tuấn rent richting de bal. Neto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngọc Tuấn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Közalan met een snel genomen vrije trap. Quevedo heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo geeft een lange en hoge pass. Ngọc Tuấn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bica controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Baud neemt vlug de vrije trap. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo geeft de bal voor. Żołądek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Verendi is nu in balbezit. Verendi passt de bal met de wreef. Közalan rent richting de bal. Közalan geeft een lange en hoge pass. Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korda komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołtun komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Severin trapt de bal weg van het doel. Közalan kopt de bal weg. Żołądek rent richting de bal. Żołądek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Police - TZ Company 2:3

85e minuut.
Rodríguez Giménez heeft problemen om de bal te vangen. Pilipović rent richting de bal. Pilipović passt de bal zonder na te denken. Korda rent richting de bal. Korda schiet op doel. Kaktus bokst de bal weg.

87e minuut.
Gheltiere is nu in balbezit. Korda verovert de bal door een tackle van achteren. Kołtun rent richting de bal. Kołtun schiet op doel. Kaktus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Police - TZ Company 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Police 60%, TZ Company 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Police - TZ Company 3:3