Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pocisk Bagdad FC Kozie Boby Uć
0607 Tactiek dupa
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
43.5 gemiddelde waardering 50.3
matig Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


8e minuut.
Szalkowski probeert naar een medespeler te passen. Balient rent richting de bal. Zybertowicz begaat een overtreding. Zybertowicz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sobiech onderschept slim de pass. Sobiech geeft een lange en hoge pass. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - FC Kozie Boby Uć 0:1

14e minuut.
Balient is nu in balbezit. Zybertowicz rent richting de bal. Balient verovert de bal door een tackle van achteren. Balient draait met de bal, schiet en ... Franczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - FC Kozie Boby Uć 0:2

19e minuut.
Bambrowski onderschept slim de pass. Bambrowski speelt de bal door. Zybertowicz speelt de bal door. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kaktus kopt de bal weg. Daar is Szymiczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... Franczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - FC Kozie Boby Uć 0:3

22e minuut.
Potocki met een harde bal richting middenveld. Kaktus kopt de bal weg. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz haalt uit met een fantastische trap. Franczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski onderschept slim de pass. Zybertowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szalkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Potocki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Franczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Sobiech is nu in balbezit. Sobiech geeft een lange en hoge pass. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - FC Kozie Boby Uć 0:4

40e minuut.
Kaktus geeft een lange en hoge pass. Gombrowicz kopt de bal weg. Kazalski probeert de bal aan de voet te houden. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel. Franczyk bokst de bal weg. Mosór rent richting de bal. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - FC Kozie Boby Uć 0:5

42e minuut.
Klungelig pakt Chlebowski de bal. Szalkowski probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz haalt uit met een fantastische trap. Franczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - FC Kozie Boby Uć 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pocisk Bagdad 48%, FC Kozie Boby Uć 52%.
Pocisk Bagdad - FC Kozie Boby Uć 0:6

56e minuut.
Daar is Mosór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosór passt de bal in één keer door. Balient is nu in balbezit. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap. Franczyk bokst de bal weg. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - FC Kozie Boby Uć 0:7

58e minuut.
Sobiech rent richting de bal. Sobiech passt de bal zonder na te denken. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz draait met de bal, schiet en ... Franczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - FC Kozie Boby Uć 0:8

69e minuut.
Kaktus onderschept slim de pass. Kaktus geeft de bal voor. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz haalt uit met een fantastische trap. Franczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - FC Kozie Boby Uć 0:9

76e minuut.
Oporski probeert naar een medespeler te passen. Kaktus is nu in balbezit. Kaktus met een sublieme pass. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz draait met de bal, schiet en ... Franczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - FC Kozie Boby Uć 0:10

89e minuut.
Formachi geeft een lange en hoge pass. Rogowski kopt de bal weg. Zybertowicz is nu in balbezit. Gombrowicz onderschept slim de pass. Gombrowicz haalt uit met een fantastische trap. Franczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - FC Kozie Boby Uć 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pocisk Bagdad 56%, FC Kozie Boby Uć 44%.
Pocisk Bagdad - FC Kozie Boby Uć 0:11