Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Abyysynia Atalanta mechtal
Abyysynia Tactiek ctt
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 51.1
adequate Schieten very good
average Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Dubuś met een snelle inworp. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos probeert naar een medespeler te passen. Misiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Misiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa bokst de bal weg.

5e minuut.
Blake geeft een hoge lob. Daar is Hammoudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szef probeert naar een medespeler te passen. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski draait met de bal, schiet en ... Pushkutsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Banićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - Atalanta mechtal 0:1

7e minuut.
Żłobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski passt de bal in één keer door. Giakos rent richting de bal. Giakos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Żłobiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szef de bal. Szef speelt de bal door. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - Atalanta mechtal 0:2

10e minuut.
Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski passt de bal zonder na te denken. Longordo onderschept slim de pass. Misiewicz is nu in balbezit. Misiewicz schiet op doel. Pushkutsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Hrivnáč is nu in balbezit. Żłobiński onderschept slim de pass. Żłobiński met een sublieme pass. Jasinowski heeft problemen om de bal te vangen. Jasinowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - Atalanta mechtal 0:3

15e minuut.
Banićević verovert de bal door een tackle van achteren. Meelak met een sublieme pass. Hrivnáč rent richting de bal. Pirttiluoto is nu in balbezit. Pirttiluoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żłobiński met een snelle inworp. Jasinowski speelt de bal door. Misiewicz is nu in balbezit. Misiewicz schiet op doel. Pushkutsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gamberini geeft een hoge lob. Giakos kopt de bal weg. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Szef speelt de bal door. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Longordo onderschept slim de pass. Misiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Abyysynia 68%, Atalanta mechtal 32%.
AC Abyysynia - Atalanta mechtal 0:3

46e minuut.
Drljača rent richting de bal. Drljača geeft een lange en hoge pass. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos schiet op doel. Pushkutsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - Atalanta mechtal 0:4

54e minuut.
Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Longordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski draait met de bal, schiet en ... Pushkutsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Szef onderschept slim de pass. Szef geeft de bal voor. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - Atalanta mechtal 0:5

65e minuut.
Pushkutsa probeert naar een medespeler te passen. Pirttiluoto kopt de bal weg. Trumiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrivnáč rent richting de bal. Hrivnáč draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Grzmot geeft een lange en hoge pass. Giakos is nu in balbezit. Giakos passt de bal zonder na te denken. Daar is Jasinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasinowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz met een sublieme pass. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - Atalanta mechtal 0:6

81e minuut.
Šerović probeert naar een medespeler te passen. Szef probeert naar een medespeler te passen. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski draait met de bal, schiet en ... Pushkutsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - Atalanta mechtal 0:7

82e minuut.
Stróżyk komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Dubuś met een sublieme pass. Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Misiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Meelak geeft een hoge lob. Gamberini kopt de bal weg. Daar is Gosse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meelak rent richting de bal. Meelak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Abyysynia 63%, Atalanta mechtal 37%.
AC Abyysynia - Atalanta mechtal 0:7