Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PUMAS KICKERS FC Police
ATAK PUMY Tactiek Wzór
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 47.3
excellent Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Spisz passt de bal in één keer door. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares passt de bal met de wreef. Lepage is nu in balbezit. Lepage draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - FC Police 1:0

6e minuut.
Spisz heeft problemen om de bal te vangen. Spisz probeert naar een medespeler te passen. Samotny is nu in balbezit. Lepage onderschept slim de pass. Lepage schiet op doel. Severin bokst de bal weg.

9e minuut.
Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Mena geeft een lange en hoge pass. Lepage kopt de bal weg. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap. Severin bokst de bal weg.

14e minuut.
Magnaguagno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osmochescu geeft een hoge lob. Hwan-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Bica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Von Bergen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 56%, FC Police 44%.
PUMAS KICKERS - FC Police 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Linares de bal. Linares speelt de bal door. Pangraţiu is nu in balbezit. Lepage verovert de bal door een tackle van achteren. Lepage draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos geeft een hoge lob. Lepage heeft problemen om de bal te vangen. Lepage haalt uit met een fantastische trap. Pangraţiu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peresin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Spisz probeert naar een medespeler te passen. Sofianopoulos probeert naar een medespeler te passen. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ... Severin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz geeft een hoge lob. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos geeft een hoge lob. Lepage krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Baciu rent richting de bal. Magnaguagno verovert de bal door een tackle van achteren. Samotny geeft een hoge lob. Daar is Magnaguagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnaguagno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kołtun komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mena geeft een lange en hoge pass. Severin probeert naar een medespeler te passen. Mena kopt de bal weg. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Baciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baciu. Baciu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 42%, FC Police 58%.
PUMAS KICKERS - FC Police 1:0