Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pocisk Bagdad Atalanta mechtal
0607 Tactiek ctt
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 54.4
adequate Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Inworp. Wietecha met de inworp. Dubuś met een sublieme pass. Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz haalt uit met een fantastische trap. Franczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 0:1

7e minuut.
Mielcioiu passt de bal in één keer door. Konopecki rent richting de bal. Konopecki geeft een lange en hoge pass. Giakos rent richting de bal. Giakos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 0:2

8e minuut.
Żłobiński met de inworp. Formachi rent richting de bal. Formachi met een sublieme pass. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ... Yakut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Misiewicz is nu in balbezit. Szymiczek onderschept slim de pass. Szef maakt een afschuwelijke overtreding. Szef is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Gamberini geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kazalski de bal onder controle te krijgen. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos draait met de bal, schiet en ... Franczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 0:3

22e minuut.
Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz passt de bal met de wreef. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos draait met de bal, schiet en ... Franczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giakos is nu in balbezit. Giakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 0:4

25e minuut.
Giakos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trumiński komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Gamberini rent richting de bal. Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 1:4

34e minuut.
Malerbi is nu in balbezit. Malerbi geeft een lange en hoge pass. Misiewicz kopt de bal weg. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Inworp. Wietecha met een snelle inworp. Mielcioiu met een sublieme pass. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Formachi is nu in balbezit. Formachi schiet op doel. Yakut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 2:4

38e minuut.
Daar is Formachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamberini rent richting de bal. Gamberini geeft een hoge lob. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński draait met de bal, schiet en ... Franczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trumiński is nu in balbezit. Trumiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pocisk Bagdad 42%, Atalanta mechtal 58%.
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 2:5

50e minuut.
Dubuś is nu in balbezit. Dubuś geeft een hoge lob. Jasinowski heeft problemen om de bal te vangen. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 2:6

54e minuut.
Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski passt de bal met de wreef. Trumiński rent richting de bal. Trumiński schiet op doel. Franczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 2:7

57e minuut.
Żłobiński is nu in balbezit. Szymiczek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymiczek speelt de bal door. Formachi is nu in balbezit. Formachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 3:7

62e minuut.
Żłobiński onderschept slim de pass. Żłobiński met een sublieme pass. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski schiet op doel. Franczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 3:8

66e minuut.
Malerbi is nu in balbezit. Malerbi geeft de bal voor. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 3:9

68e minuut.
Trumiński kopt de bal weg. Dubuś geeft een lange en hoge pass. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski schiet op doel. Franczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Gamberini probeert naar een medespeler te passen. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot geeft een hoge lob. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Malerbi verovert de bal door een tackle van achteren. Malerbi passt de bal met de wreef. Żłobiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Jasinowski de bal. Jasinowski draait met de bal, schiet en ... Franczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jasinowski geeft een hoge lob. Franczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jasinowski kopt de bal weg. Franczyk bokst de bal weg.

83e minuut.
Malerbi is nu in balbezit. Malerbi geeft een hoge lob. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap. Franczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 3:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pocisk Bagdad 41%, Atalanta mechtal 59%.
Pocisk Bagdad - Atalanta mechtal 3:10