Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozie Boby Uć AC Abyysynia
dupa Tactiek Abyysynia
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
36 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 38.8
excellent Schieten adequate
solid Passen weak
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski passt de bal met de wreef. Kaktus probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Pushkutsa met een harde bal richting middenveld. Mosór kopt de bal weg. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozie Boby Uć - AC Abyysynia 1:0

8e minuut.
Hammoudi passt de bal zonder na te denken. Gombrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Gombrowicz met een sublieme pass. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Kaktus met de inworp. Sobiech speelt de bal door. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... Pushkutsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozie Boby Uć - AC Abyysynia 2:0

16e minuut.
Szalkowski kopt de bal weg. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Longordo begaat een overtreding. Gombrowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sobiech neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pushkutsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pirttiluoto probeert de bal aan de voet te houden. Ištuk rent richting de bal. Sobiech speelt de bal door. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szalkowski geeft de bal voor. Banićević kopt de bal weg. Szalkowski speelt de bal door. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozie Boby Uć - AC Abyysynia 3:0

26e minuut.
Pushkutsa geeft de bal voor. Mosór kopt de bal weg. Daar is Blake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozie Boby Uć - AC Abyysynia 4:0

30e minuut.
Meelak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosór verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Hammoudi de bal. Hammoudi haalt uit met een fantastische trap. Hrivnáč krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozie Boby Uć - AC Abyysynia 4:1

33e minuut.
Ištuk probeert naar een medespeler te passen. Kaktus geeft een hoge lob. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz schiet op doel. Pushkutsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozie Boby Uć - AC Abyysynia 5:1

40e minuut.
Mosór verovert de bal door een tackle van achteren. Mosór probeert naar een medespeler te passen. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozie Boby Uć 30%, AC Abyysynia 70%.
FC Kozie Boby Uć - AC Abyysynia 5:1

51e minuut.
Klungelig pakt Šerović de bal. Kaktus is nu in balbezit. Kaktus passt de bal in één keer door. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz schiet op doel. Pushkutsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozie Boby Uć - AC Abyysynia 6:1

52e minuut.
Gombrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski passt de bal in één keer door. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mosór geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Balient, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski controleert de bal met de borst. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozie Boby Uć - AC Abyysynia 7:1

56e minuut.
Szalkowski met een sublieme pass. Gombrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Gombrowicz passt de bal zonder na te denken. Balient is nu in balbezit. Balient schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pushkutsa met een harde bal richting middenveld. Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór passt de bal met de wreef. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pushkutsa met een harde bal richting middenveld. Mosór is nu in balbezit. Mosór passt de bal zonder na te denken. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Blake geeft de bal voor. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech passt de bal in één keer door. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szalkowski passt de bal in één keer door. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ... Pushkutsa bokst de bal weg. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozie Boby Uć - AC Abyysynia 8:1

73e minuut.
Kaktus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech passt de bal zonder na te denken. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel. Pushkutsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozie Boby Uć - AC Abyysynia 9:1

76e minuut.
Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech onderschept slim de pass. Sobiech probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balient de bal. Balient schiet op doel. Pushkutsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pushkutsa probeert naar een medespeler te passen. Kaktus rent richting de bal. Kaktus speelt de bal door. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz schiet op doel. Pushkutsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Doeltrap. Stróżyk komt het veld opgelopen. Pushkutsa trapt de bal weg. Szalkowski kopt de bal weg. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pushkutsa trapt de bal weg. Mosór kopt de bal weg. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Longordo de bal onder controle te krijgen. Gosse kopt de bal weg. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozie Boby Uć 19%, AC Abyysynia 81%.
FC Kozie Boby Uć - AC Abyysynia 9:1