Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Police FC Kozie Boby Uć
Wzór Tactiek dupa
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 52
good Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


12e minuut.
Sobiech kan de bal niet met de borst controleren. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski probeert naar een medespeler te passen. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mosór rent richting de bal. Mosór speelt de bal door. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski geeft de bal voor. Balient maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Police 58%, FC Kozie Boby Uć 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Police - FC Kozie Boby Uć 0:0

72e minuut.
Pangraţiu geeft een lange en hoge pass. Sobiech rent richting de bal. Sobiech passt de bal in één keer door. Balient heeft problemen om de bal te vangen. Balient draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus geeft de bal voor. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz haalt uit met een fantastische trap. Severin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Police - FC Kozie Boby Uć 0:1

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kołtun komt het veld opgelopen. Severin trapt de bal weg van het doel. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus geeft de bal voor. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz schiet op doel. Severin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Sobiech kopt de bal weg. Daar is Szalkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalkowski geeft een lange en hoge pass. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel. Severin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski passt de bal zonder na te denken. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz schiet op doel. Severin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Police - FC Kozie Boby Uć 0:2

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaktus met een snelle inworp. Neto verovert de bal door een tackle van achteren. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz draait met de bal, schiet en ... Severin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Police 70%, FC Kozie Boby Uć 30%.
FC Police - FC Kozie Boby Uć 0:2