Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pocisk Bagdad TZ Company
0607 Tactiek Zabójcza
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 7
42.3 gemiddelde waardering 53.6
average Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Gębała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rogowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębała passt de bal met de wreef. Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek haalt uit met een fantastische trap. Franczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - TZ Company 0:1

21e minuut.
Baud geeft de bal voor. Wietecha is nu in balbezit. Gębała verovert de bal door een tackle van achteren. Gębała geeft de bal voor. Ngọc Tuấn maakt een snoekduik en kopt de bal. Franczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Daar is Suski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oporski rent richting de bal. Met opzet legt Rodríguez Giménez zijn tegenspeler op de grond. Rodríguez Giménez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Szymiczek probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szymiczek. Szymiczek krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Közalan probeert naar een medespeler te passen. Żołądek rent richting de bal. Żołądek met een sublieme pass. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Franczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - TZ Company 0:2

33e minuut.
Wietecha verovert de bal door een tackle van achteren. Căruţaşu onderschept slim de pass. Gębała met een sublieme pass. Klungelig pakt Żołądek de bal. Żołądek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Baud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quevedo speelt de bal door. Ngọc Tuấn rent richting de bal. Ngọc Tuấn draait met de bal, schiet en ... Franczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - TZ Company 0:3

40e minuut.
Wietecha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chlebowski speelt de bal door. Daar is Wietecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wietecha geeft een lange en hoge pass. Formachi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pocisk Bagdad 61%, TZ Company 39%.
Pocisk Bagdad - TZ Company 0:3

48e minuut.
Wietecha passt de bal in één keer door. Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski passt de bal in één keer door. Formachi rent richting de bal. Formachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - TZ Company 1:3

50e minuut.
Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia geeft de bal voor. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Franczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - TZ Company 1:4

52e minuut.
Gębała is nu in balbezit. Chlebowski onderschept slim de pass. Chlebowski passt de bal zonder na te denken. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn schiet op doel. Franczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Közalan onderschept slim de pass. Közalan speelt de bal door. Żołądek rent richting de bal. Żołądek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - TZ Company 1:5

55e minuut.
Ngọc Tuấn passt de bal met de wreef. Gheltiere rent richting de bal. Gheltiere probeert naar een medespeler te passen. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Baud rent richting de bal. Közalan is nu in balbezit. Közalan passt de bal in één keer door. Żołądek rent richting de bal. Żołądek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ngọc Tuấn de bal. Ngọc Tuấn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Oporski passt de bal zonder na te denken. Urrutia rent richting de bal. Formachi onderschept slim de pass. Formachi schiet op doel. Kaktus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - TZ Company 2:5

74e minuut.
Urrutia onderschept slim de pass. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo passt de bal met de wreef. Daar is Żołądek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żołądek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbrowski rent richting de bal. Ngọc Tuấn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ngọc Tuấn krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Formachi rent richting de bal. Chlebowski is nu in balbezit. Baud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski onderschept slim de pass. Chlebowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pocisk Bagdad 52%, TZ Company 48%.
Pocisk Bagdad - TZ Company 2:5