Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Abyysynia PUMAS KICKERS
Abyysynia Tactiek ATAK PUMY
51% Balbezit 49%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 57.9
adequate Schieten excellent
weak Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Linares passt de bal met de wreef. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez passt de bal in één keer door. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Longordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño Gutiérrez passt de bal met de wreef. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača geeft een hoge lob. Lepage kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - PUMAS KICKERS 0:1

12e minuut.
Lepage rent richting de bal. Lepage geeft de bal voor. Klungelig pakt Banićević de bal. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Longordo met een sublieme pass. Lepage rent richting de bal. Lepage draait met de bal, schiet en ... Gosse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pushkutsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

13e minuut.
Mena probeert de bal aan de voet te houden. Lepage rent richting de bal. Lepage passt de bal in één keer door. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Castaño Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno controleert de bal met de borst. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - PUMAS KICKERS 0:2

18e minuut.
Magnaguagno rent richting de bal. Lepage rent richting de bal. Lepage speelt de bal door. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - PUMAS KICKERS 0:3

21e minuut.
Sofianopoulos met een sublieme pass. Daar is Castaño Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepage is nu in balbezit. Lepage haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - PUMAS KICKERS 0:4

30e minuut.
Longordo kopt de bal weg. Sofianopoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Banićević de bal. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ... Pushkutsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - PUMAS KICKERS 0:5

35e minuut.
Sofianopoulos passt de bal in één keer door. Lepage rent richting de bal. Magnaguagno rent richting de bal. Lepage is nu in balbezit. Lepage haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa bokst de bal weg. Klungelig pakt Longordo de bal. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - PUMAS KICKERS 0:6

38e minuut.
Mena speelt de bal door. Lepage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepage probeert naar een medespeler te passen. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mena probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sofianopoulos de bal. Sofianopoulos met een sublieme pass. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Šerović de bal onder controle te krijgen. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares passt de bal in één keer door. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Abyysynia 71%, PUMAS KICKERS 29%.
AC Abyysynia - PUMAS KICKERS 0:6

48e minuut.
Linares speelt de bal door. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - PUMAS KICKERS 0:7

54e minuut.
Magnaguagno rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sofianopoulos neemt de hoekschop. Castaño Gutiérrez springt en kopt de bal. Pushkutsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sofianopoulos probeert naar een medespeler te passen. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Longordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - PUMAS KICKERS 0:8

68e minuut.
Banićević onderschept slim de pass. Banićević geeft de bal voor. Mena kopt de bal weg. Daar is Castaño Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castaño Gutiérrez schiet op doel. Pushkutsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - PUMAS KICKERS 0:9

71e minuut.
Lepage speelt de bal door. Magnaguagno is nu in balbezit. Sofianopoulos speelt de bal door. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Pirttiluoto kopt de bal weg. Barbé heeft problemen om de bal te vangen. Mena probeert naar een medespeler te passen. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Longordo de bal. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Abyysynia - PUMAS KICKERS 0:10

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stróżyk komt het veld opgelopen. Pushkutsa met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lepage de bal. Meelak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meelak krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Lepage met een sublieme pass. Mena heeft problemen om de bal te vangen. Mena probeert naar een medespeler te passen. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Abyysynia 68%, PUMAS KICKERS 32%.
AC Abyysynia - PUMAS KICKERS 0:10