Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PUMAS KICKERS AC Abyysynia
ATAK PUMY Tactiek Abyysynia
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 38.6
excellent Schieten average
solid Passen weak
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Gosse verovert de bal door een tackle van achteren. Gosse passt de bal met de wreef. Spisz rent richting de bal. Lepage bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Banićević heeft problemen om de bal te vangen. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - AC Abyysynia 1:0

4e minuut.
Longordo geeft de bal voor. Inworp. Sofianopoulos met een snelle inworp. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno passt de bal zonder na te denken. Pushkutsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - AC Abyysynia 2:0

8e minuut.
Sofianopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Sofianopoulos probeert naar een medespeler te passen. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - AC Abyysynia 3:0

10e minuut.
Banićević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sofianopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lepage kopt de bal weg. Klungelig pakt Castaño Gutiérrez de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banićević. Castaño Gutiérrez raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sofianopoulos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Magnaguagno de bal. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos passt de bal zonder na te denken. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Undrum geeft de bal voor. Blake is nu in balbezit. Sofianopoulos onderschept slim de pass. Sofianopoulos geeft de bal voor. Castaño Gutiérrez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sofianopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magnaguagno speelt de bal door. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez schiet op doel. Pushkutsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Gosse geeft een hoge lob. Meelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sofianopoulos zijn tegenspeler op de grond. Sofianopoulos krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pushkutsa trapt de bal weg van het doel. Sofianopoulos kopt de bal weg. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno schiet op doel. Pushkutsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - AC Abyysynia 4:0

31e minuut.
Banićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Banićević geeft een lange en hoge pass. Castaño Gutiérrez kopt de bal weg. Hrivnáč is nu in balbezit. Linares geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Sofianopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz geeft de bal voor. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - AC Abyysynia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 33%, AC Abyysynia 67%.
PUMAS KICKERS - AC Abyysynia 5:0

48e minuut.
Pirttiluoto is nu in balbezit. Spisz geeft een lange en hoge pass. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap. Pushkutsa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Daar is Banićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnaguagno rent richting de bal. Banićević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magnaguagno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sofianopoulos komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lepage passt de bal zonder na te denken. Meelak heeft problemen om de bal te vangen. Sofianopoulos speelt de bal door. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Pushkutsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - AC Abyysynia 6:0

55e minuut.
Spisz rent richting de bal. Spisz passt de bal zonder na te denken. Linares met een sublieme pass. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Blake geeft de bal voor. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Banićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez onderschept slim de pass. Castaño Gutiérrez schiet op doel. Pushkutsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sofianopoulos met een sublieme pass. Magnaguagno rent richting de bal. Blake tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blake krijgt een gele kaart. Magnaguagno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sofianopoulos komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Magnaguagno heeft problemen om de bal te vangen. Blake is nu in balbezit. Blake passt de bal met de wreef. Lepage is nu in balbezit. Lepage draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lepage onderschept slim de pass. Lepage speelt de bal door. Linares speelt de bal door. Castaño Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Castaño Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - AC Abyysynia 7:0

77e minuut.
Lepage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepage passt de bal in één keer door. Banićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño Gutiérrez geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - AC Abyysynia 8:0

82e minuut.
Inworp. Stróżyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 25%, AC Abyysynia 75%.
PUMAS KICKERS - AC Abyysynia 8:0