Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pocisk Bagdad PUMAS KICKERS
0607 Tactiek ATAK PUMY
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
42.3 gemiddelde waardering 56
adequate Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu passt de bal met de wreef. Formachi rent richting de bal. Formachi haalt uit met een fantastische trap. Barbé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Inworp. Sofianopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymiczek rent richting de bal. Lepage verovert de bal door een tackle van achteren. Lepage schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linares geeft de bal voor. Kazalski verovert de bal door een tackle van achteren. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap. Franczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - PUMAS KICKERS 0:1

19e minuut.
Undrum is nu in balbezit. Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mena rent richting de bal. Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kohárszky met een harde bal richting middenveld. Lepage is nu in balbezit. Lepage passt de bal in één keer door. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ... Franczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez schiet op doel. Franczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - PUMAS KICKERS 0:2

22e minuut.
Bimbrowski geeft een hoge lob. Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mena probeert naar een medespeler te passen. Lepage rent richting de bal. Lepage draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sofianopoulos passt de bal in één keer door. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Castaño Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Franczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - PUMAS KICKERS 0:3

30e minuut.
Lepage is nu in balbezit. Lepage passt de bal zonder na te denken. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - PUMAS KICKERS 0:4

39e minuut.
Linares rent richting de bal. Oporski onderschept slim de pass. Mena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mena moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mena schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Oporski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suski met een snel genomen vrije trap. Barbé kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - PUMAS KICKERS 1:4

43e minuut.
Oporski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oporski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szymiczek de bal. Formachi is nu in balbezit. Formachi haalt uit met een fantastische trap. Kohárszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - PUMAS KICKERS 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pocisk Bagdad 58%, PUMAS KICKERS 42%.
Pocisk Bagdad - PUMAS KICKERS 2:4

48e minuut.
Formachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé verovert de bal door een tackle van achteren. Barbé geeft een hoge lob. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - PUMAS KICKERS 2:5

54e minuut.
Hwan-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Szymiczek geeft een lange en hoge pass. Oporski heeft problemen om de bal te vangen. Oporski geeft een lange en hoge pass. Mielcioiu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Lepage probeert naar een medespeler te passen. Sofianopoulos met een sublieme pass. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ... Franczyk bokst de bal weg.

60e minuut.
Konopecki is nu in balbezit. Magnaguagno verovert de bal door een tackle van achteren. Magnaguagno geeft een hoge lob. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lepage is nu in balbezit. Lepage haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Castaño Gutiérrez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - PUMAS KICKERS 2:6

70e minuut.
Lepage kopt de bal weg. Daar is Konopecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap. Franczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - PUMAS KICKERS 2:7

72e minuut.
Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos met een sublieme pass. Daar is Lepage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castaño Gutiérrez de bal. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ... Franczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pocisk Bagdad - PUMAS KICKERS 2:8

78e minuut.
Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos met een sublieme pass. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Oporski bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins geeft een lange en hoge pass. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Wietecha rent richting de bal. Hwan-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Sin geeft een lange en hoge pass. Magnaguagno is nu in balbezit. Magnaguagno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pocisk Bagdad 54%, PUMAS KICKERS 46%.
Pocisk Bagdad - PUMAS KICKERS 2:8