Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozor Krynica Szczycieńskie Orły
nowa Tactiek e39
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 51.6
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Mirvić geeft een hoge lob. Ciałko rent richting de bal. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. Iurato probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Szczycieńskie Orły 0:1

17e minuut.
Dozza is nu in balbezit. Dozza schiet op doel. Zygo probeert de bal aan de voet te houden. Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. Juršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dozza rent richting de bal. Dozza draait met de bal, schiet en ... Juršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van den Broek rent richting de bal. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pozor Krynica - Szczycieńskie Orły 1:1

20e minuut.
van den Broek passt de bal zonder na te denken. Maalmeister is nu in balbezit. Maalmeister geeft de bal voor. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Dozza is nu in balbezit. Lietzen rent richting de bal. Lietzen passt de bal in één keer door. van den Broek rent richting de bal. van den Broek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Szczycieńskie Orły 2:1

25e minuut.
Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach geeft een hoge lob. Talker heeft problemen om de bal te vangen. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Juršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Talker bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek passt de bal in één keer door. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Nędzak kopt de bal weg. Piszczek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iurato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciałko onderschept slim de pass. Ciałko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 46%, Szczycieńskie Orły 54%.
Pozor Krynica - Szczycieńskie Orły 2:1

55e minuut.
Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek passt de bal met de wreef. Mirvić probeert naar een medespeler te passen. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zygo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Viglas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalmbach heeft problemen om de bal te vangen. Kalmbach geeft een hoge lob. Paal! Juršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Szczycieńskie Orły 3:1

61e minuut.
Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato geeft een lange en hoge pass. Talker rent richting de bal. van den Broek onderschept slim de pass. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Juršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van den Broek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Salopää komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Piszczek rent richting de bal. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciałko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciałko neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lotzwik bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Cruz speelt de bal door. Ciałko rent richting de bal. Salopää rent richting de bal. Ciałko onderschept slim de pass. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. Lotzwik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Szczycieńskie Orły 3:2

74e minuut.
Lietzen met een sublieme pass. Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato passt de bal zonder na te denken. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Juršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić geeft een hoge lob. Piszczek heeft problemen om de bal te vangen. Ciałko rent richting de bal. Ciałko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pozor Krynica - Szczycieńskie Orły 3:3

81e minuut.
Mirvić speelt de bal door. Piszczek heeft problemen om de bal te vangen. Piszczek probeert naar een medespeler te passen. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 51%, Szczycieńskie Orły 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pozor Krynica - Szczycieńskie Orły 3:3