Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.185 [del]
  • Stadion: Orlik
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 24000
Szczycieńskie Orły Pozor Krynica
e39 Tactiek nowa
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten very good
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Piszczek rent richting de bal. van den Broek verovert de bal door een tackle van achteren. van den Broek geeft een lange en hoge pass. Falagán bereikt de bal nog maar net als eerste. Falagán schiet op doel. Juršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kalmbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piszczek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalmbach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van den Broek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Juršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Pozor Krynica 0:1

10e minuut.
Nędzak kopt de bal weg. Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato geeft een hoge lob. van den Broek rent richting de bal. van den Broek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Pozor Krynica 0:2

12e minuut.
Mirvić rent richting de bal. Ciałko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lennato. Lennato krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Piszczek probeert de bal aan de voet te houden. Mirvić is nu in balbezit. Paleari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paleari krijgt een gele kaart. Mirvić raakt geblesseerd tijdens het duel. Piszczek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciałko krijgt zijn hoofd ertegen. Lotzwik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Inworp. Pique Bernabeu met de inworp. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek geeft een lange en hoge pass. Ciałko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Viglas is nu in balbezit. Rasiak onderschept slim de pass. Rasiak passt de bal zonder na te denken. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. Lotzwik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mirvić rent richting de bal. Mirvić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Pozor Krynica 1:2

25e minuut.
Rasiak probeert naar een medespeler te passen. Ciałko rent richting de bal. Ciałko passt de bal in één keer door. Mirvić rent richting de bal. Mirvić haalt uit met een fantastische trap. Lotzwik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Pique Bernabeu rent richting de bal. Mrša geeft een hoge lob. Klungelig pakt Talker de bal. Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Pozor Krynica 1:3

27e minuut.
Nędzak passt de bal met de wreef. Mrša is nu in balbezit. Mrša geeft een lange en hoge pass. Kalmbach krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Pozor Krynica 1:4

32e minuut.
Falagán rent richting de bal. Talker begaat een overtreding. Falagán raakt geblesseerd tijdens het duel. van den Broek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalmbach maakt een snoekduik en kopt de bal. Juršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Lotzwik met een sublieme pass. Falagán kopt de bal weg. Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach haalt uit met een fantastische trap. Juršić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Pozor Krynica 1:5

42e minuut.
Daar is Roncato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncato passt de bal in één keer door. Mrša rent richting de bal. Mrša geeft een lange en hoge pass. Kalmbach krijgt zijn hoofd ertegen. Juršić bokst de bal weg.

44e minuut.
Juršić met een sublieme pass. Lennato kopt de bal weg. Maalmeister heeft problemen om de bal te vangen. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Pozor Krynica 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczycieńskie Orły 47%, Pozor Krynica 53%.
Szczycieńskie Orły - Pozor Krynica 1:6

47e minuut.
van den Broek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piszczek rent richting de bal. Piszczek geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciałko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iurato onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nędzak zal de hoekschop nemen. Iurato rent richting de bal. Ciałko onderschept slim de pass. Ciałko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Talker geeft een lange en hoge pass. Mirvić is nu in balbezit. Paleari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paleari krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Mirvić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nędzak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak schiet op doel. Lotzwik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Pozor Krynica 2:6

52e minuut.
Mirvić verovert de bal door een tackle van achteren. Mirvić probeert naar een medespeler te passen. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. Lotzwik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Pozor Krynica 3:6

53e minuut.
Pique Bernabeu met de inworp. Rasiak rent richting de bal. Rasiak geeft de bal voor. Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić haalt uit met een fantastische trap. Lotzwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zygo probeert naar een medespeler te passen. Mirvić rent richting de bal. Mirvić met een sublieme pass. Ciałko rent richting de bal. Ciałko draait met de bal, schiet en ... Lotzwik bokst de bal weg.

62e minuut.
Piszczek speelt de bal door. Inworp. Lennato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kalmbach heeft problemen om de bal te vangen. Kalmbach passt de bal zonder na te denken. Falagán is nu in balbezit. Falagán geeft een lange en hoge pass. van den Broek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pique Bernabeu met een snelle inworp. Viglas rent richting de bal. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek geeft de bal voor. Ciałko maakt een snoekduik en kopt de bal. Lotzwik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Lotzwik met een harde bal richting middenveld. Nędzak kopt de bal weg. Mirvić heeft problemen om de bal te vangen. Piszczek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ciałko de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
van den Broek verovert de bal door een tackle van achteren. Piszczek onderschept slim de pass. Piszczek geeft een lange en hoge pass. Ciałko heeft problemen om de bal te vangen. Ciałko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lotzwik met een harde bal richting middenveld. Falagán kopt de bal weg. Kalmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmbach schiet op doel. Juršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - Pozor Krynica 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczycieńskie Orły 35%, Pozor Krynica 65%.
Szczycieńskie Orły - Pozor Krynica 3:7