Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C LG Lisia Góra Skrzydlaci
d Tactiek Skrzydlata
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 38.4
very good Schieten good
good Passen weak
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Marmarinos speelt de bal door. Noti is nu in balbezit. Noti passt de bal in één keer door. Passanti rent richting de bal. Passanti haalt uit met een fantastische trap. Giżycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Glanzmann probeert naar een medespeler te passen. Marmarinos heeft problemen om de bal te vangen. Campano Hernando tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campano Hernando krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın geeft een hoge lob. Campano Hernando probeert naar een medespeler te passen. Bogach rent richting de bal. Bogach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Campano Hernando met de inworp. Bogach is nu in balbezit. Marmarinos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Marmarinos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Marmarinos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Noti heeft problemen om de bal te vangen. Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Noti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Noti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Place raakt geblesseerd tijdens het duel. Sᴄholes met een snel genomen vrije trap. Place is nu in balbezit. Place schiet op doel. Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Olabe met de inworp. Pitulea rent richting de bal. Pitulea passt de bal met de wreef. Passanti heeft problemen om de bal te vangen. Passanti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Nośka probeert naar een medespeler te passen. Passanti rent richting de bal. Passanti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Skrzydlaci 1:0

25e minuut.
Pitulea is nu in balbezit. Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Nośka is nu in balbezit. Nośka schiet op doel. Giżycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Skrzydlaci 2:0

34e minuut.
Place raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dombek komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Passanti passt de bal met de wreef. Nośka is nu in balbezit. Nośka passt de bal zonder na te denken. Passanti rent richting de bal. Passanti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Glanzmann speelt de bal door. Nośka rent richting de bal. Nośka passt de bal zonder na te denken. Passanti rent richting de bal. Passanti haalt uit met een fantastische trap. Giżycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 37%, Skrzydlaci 63%.
F.C LG Lisia Góra - Skrzydlaci 2:0

53e minuut.
Sᴄholes probeert naar een medespeler te passen. Glanzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Skrzydlaci 3:0

68e minuut.
Inworp. Priego komt het veld opgelopen. Polko komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pitulea passt de bal in één keer door. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Skrzydlaci 4:0

89e minuut.
Priego geeft een hoge lob. Pitulea is nu in balbezit. Pitulea passt de bal in één keer door. Nośka heeft problemen om de bal te vangen. Nośka draait met de bal, schiet en ... Giżycki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 36%, Skrzydlaci 64%.
F.C LG Lisia Góra - Skrzydlaci 4:0