Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKP Ujazd Franki
1st 4- 3-3 Tactiek 4-3-3 att
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
42.4 gemiddelde waardering 42
matig Schieten goed
goed Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


25e minuut.
Trzopek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tłokiński rent richting de bal. Lampárek begaat een overtreding. Lampárek krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Tłokiński de bal. Lampárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłokiński begaat een overtreding. Tłokiński krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Slavchev onderschept slim de pass. Piastra rent richting de bal. Piastra passt de bal zonder na te denken. Konstantopoulos is nu in balbezit. Konstantopoulos draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Tłokiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobarynko rent richting de bal. Kobarynko speelt de bal door. Ropa is nu in balbezit. Ropa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKP Ujazd 40%, Franki 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKP Ujazd - Franki 0:0

66e minuut.
Doeltrap. Kaczmarczyk trapt de bal weg. Łęgowski geeft de bal voor. Ropa rent richting de bal. Ropa schiet op doel. Sanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kobarynko is nu in balbezit. Parandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobarynko met een sublieme pass. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - Franki 0:1

82e minuut.
Tłokiński geeft een lange en hoge pass. Ropa kopt de bal weg. Daar is Kubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parandyk rent richting de bal. Parandyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - Franki 0:2

83e minuut.
Piastra passt de bal in één keer door. Slavchev rent richting de bal. Kobarynko rent richting de bal. Slavchev onderschept slim de pass. Slavchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - Franki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKP Ujazd 31%, Franki 69%.
MKP Ujazd - Franki 1:2