Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE Szczycieńskie Orły
na łosie Tactiek e39
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 49.8
solide Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Lysák kopt de bal weg. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić is nu in balbezit. Mirvić schiet op doel. Heine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - Szczycieńskie Orły 0:1

7e minuut.
Korovinis met een sublieme pass. Saununu rent richting de bal. Saununu speelt de bal door. Quindós rent richting de bal. Quindós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Quindós heeft problemen om de bal te vangen. Saununu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zygo ... Strafschop! Zygo krijgt een gele kaart. Saununu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Quindós neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Juršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filpi speelt de bal door. Juršić bokst de bal weg.

18e minuut.
Maalmeister is nu in balbezit. Maalmeister passt de bal in één keer door. Talker rent richting de bal. Quindós verovert de bal door een tackle van achteren. Quindós haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - Szczycieńskie Orły 1:1

25e minuut.
Piszczek met een sublieme pass. Cruz is nu in balbezit. Cruz speelt de bal door. Ciałko rent richting de bal. Ciałko schiet op doel. Heine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić geeft de bal voor. Inworp. Rasiak met een snelle inworp. Piszczek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nędzak met de inworp. Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piszczek de bal. Piszczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 59%, Szczycieńskie Orły 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - Szczycieńskie Orły 1:1

54e minuut.
Bastos passt de bal zonder na te denken. Daar is Korovinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nędzak. Nędzak krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Filpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filpi rent richting de bal. Saununu rent richting de bal. Saununu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Quindós bereikt de bal nog maar net als eerste. Nędzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quindós is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nalikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saununu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Piszczek verovert de bal door een tackle van achteren. Nędzak rent richting de bal. Nędzak passt de bal met de wreef. Mirvić is nu in balbezit. Mirvić schiet op doel. Heine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stojnić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - Szczycieńskie Orły 1:2

90e minuut.
Dāvidsons probeert de bal aan de voet te houden. Piszczek rent richting de bal. Piszczek passt de bal met de wreef. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 50%, Szczycieńskie Orły 50%.
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - Szczycieńskie Orły 1:2