Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.185 [del]
  • Stadion: Orlik
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24000
Szczycieńskie Orły CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE
e39 Tactiek na łosie
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Teterko rent richting de bal. Bastos onderschept slim de pass. Bastos met een sublieme pass. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Teterko passt de bal met de wreef. Piszczek rent richting de bal. Piszczek passt de bal met de wreef. Teterko heeft problemen om de bal te vangen. Teterko haalt uit met een fantastische trap. Heine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Quindós is nu in balbezit. Quindós probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dogan de bal. Dogan geeft een lange en hoge pass. Saununu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:1

21e minuut.
Cruz passt de bal met de wreef. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek passt de bal met de wreef. Teterko is nu in balbezit. Teterko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Piszczek verovert de bal door een tackle van achteren. Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić geeft een lange en hoge pass. Piszczek geeft de bal voor. Mirvić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Piszczek probeert de bal aan de voet te houden. Filpi is nu in balbezit. Filpi speelt de bal door. Quindós is nu in balbezit. Quindós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bastos geeft de bal voor. Talker kopt de bal weg. Dogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogan geeft een hoge lob. Saununu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczycieńskie Orły 51%, CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 49%.
Szczycieńskie Orły - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:1

46e minuut.
Zygo geeft een lange en hoge pass. Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski geeft een hoge lob. Quindós maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Maalmeister de bal. Juršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Teterko is nu in balbezit. Teterko passt de bal in één keer door. Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić draait met de bal, schiet en ... Teterko probeert de bal aan de voet te houden. Heine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szczycieńskie Orły - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 1:1

74e minuut.
Talker is nu in balbezit. Talker geeft een lange en hoge pass. Saununu is nu in balbezit. Saununu haalt uit met een fantastische trap. Juršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 1:2

79e minuut.
Filpi geeft een hoge lob. Talker heeft problemen om de bal te vangen. Quindós is nu in balbezit. Quindós draait met de bal, schiet en ... Juršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Juršić met een harde bal richting middenveld. Piszczek speelt de bal door. Klungelig pakt Stojnić de bal. Teterko is nu in balbezit. Teterko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Talker kopt de bal weg. Nędzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nędzak geeft de bal voor. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Piszczek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nalikowski onderschept slim de pass. Nalikowski passt de bal in één keer door. Saununu rent richting de bal. Saununu haalt uit met een fantastische trap. Juršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczycieńskie Orły 49%, CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 51%.
Szczycieńskie Orły - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 1:2