Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozor Krynica ⚡️ TOPOGRAF ⚡️
nowa Tactiek Top Off
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
28 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
van den Broek geeft een lange en hoge pass. Gualazzi rent richting de bal. Kalmbach verovert de bal door een tackle van achteren. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. Kurtolli verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mrša rent richting de bal. Mrša geeft een lange en hoge pass. Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Lennato onderschept slim de pass. Lennato speelt de bal door. Viglas heeft problemen om de bal te vangen. Kurtolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtolli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Roncato is nu in balbezit. Roncato probeert naar een medespeler te passen. van den Broek rent richting de bal. Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach draait met de bal, schiet en ... Jakubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Flis probeert de bal aan de voet te houden. Jakubowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Roncato rent richting de bal. Roncato passt de bal zonder na te denken. van den Broek speelt de bal door. Kalmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmbach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Lennato passt de bal zonder na te denken. Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato geeft de bal voor. van den Broek krijgt zijn hoofd ertegen. Jakubowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 1:0

19e minuut.
Iurato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalmbach is nu in balbezit. Gualazzi geeft een lange en hoge pass. Lipko rent richting de bal. Lipko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Siekalski geeft een hoge lob. Mrša kopt de bal weg. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 2:0

25e minuut.
Kalmbach passt de bal zonder na te denken. Łudzik onderschept slim de pass. Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato geeft de bal voor. van den Broek springt en kopt de bal. Jakubowski bokst de bal weg.

30e minuut.
Flis passt de bal zonder na te denken. Siekalski speelt de bal door. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 3:0

33e minuut.
Falagán passt de bal met de wreef. Mrša speelt de bal door. Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Terlemez speelt de bal door. Kurtolli kan de bal niet met de borst controleren. Mrša probeert naar een medespeler te passen. van den Broek rent richting de bal. van den Broek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Viglas heeft problemen om de bal te vangen. Viglas geeft de bal voor. Roncato kopt de bal weg. Daar is Kalmbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalmbach draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jakubowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalmbach is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 4:0

42e minuut.
van den Broek passt de bal zonder na te denken. Mrša bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez begaat een overtreding. Terlemez krijgt een gele kaart. Mrša is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van den Broek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jakubowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalmbach springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Łudzik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 5:0

44e minuut.
Daar is Gualazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualazzi geeft de bal voor. Iurato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko verovert de bal door een tackle van achteren. Lipko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kalmbach speelt de bal door. Roncato is nu in balbezit. Roncato passt de bal zonder na te denken. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Jakubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 36%, ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 64%.
Pozor Krynica - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 5:0

48e minuut.
Paleari geeft een lange en hoge pass. Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato passt de bal met de wreef. Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz passt de bal zonder na te denken. Iurato rent richting de bal. Lipko onderschept slim de pass. Lipko draait met de bal, schiet en ... Lotzwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lipko rent richting de bal. Lipko haalt uit met een fantastische trap. Lotzwik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Iliescu rent richting de bal. Iliescu passt de bal met de wreef. Gualazzi met een sublieme pass. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mrša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrša speelt de bal door. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Jakubowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 6:0

56e minuut.
Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach speelt de bal door. Falagán bereikt de bal nog maar net als eerste. Falagán passt de bal in één keer door. van den Broek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 7:0

60e minuut.
Kalmbach rent richting de bal. Daar is Kalmbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalmbach speelt de bal door. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Łudzik kopt de bal weg. Kurtolli heeft problemen om de bal te vangen. Lennato speelt de bal door. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mrša speelt de bal door. Roncato rent richting de bal. Roncato passt de bal met de wreef. van den Broek rent richting de bal. van den Broek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jakubowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 8:0

71e minuut.
Viglas is nu in balbezit. Mrša rent richting de bal. Mrša probeert naar een medespeler te passen. Kalmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmbach geeft de bal voor. Jakubowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 9:0

73e minuut.
Kalmbach is nu in balbezit. Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato passt de bal in één keer door. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
van den Broek heeft problemen om de bal te vangen. van den Broek passt de bal met de wreef. Kalmbach is nu in balbezit. Falagán rent richting de bal. Falagán haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Kalmbach bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 10:0

80e minuut.
Falagán passt de bal met de wreef. Roncato is nu in balbezit. Roncato passt de bal in één keer door. Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Roncato passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kalmbach de bal. Kalmbach probeert naar een medespeler te passen. Falagán bereikt de bal nog maar net als eerste. Falagán haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Roncato is nu in balbezit. Roncato passt de bal met de wreef. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 11:0

89e minuut.
Paleari passt de bal met de wreef. Viglas is nu in balbezit. Kurtolli rent richting de bal. Kurtolli geeft een lange en hoge pass. Lipko springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 42%, ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 58%.
Pozor Krynica - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 11:0