Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlaci MKP Ujazd
Skrzydlata Tactiek 1st 4- 3-3
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
39.4 gemiddelde waardering 42.9
good Schieten adequate
average Passen good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Apaydın geeft een hoge lob. Inworp. Lampárek met de inworp. Konstantopoulos rent richting de bal. Konstantopoulos passt de bal in één keer door. Giżycki bokst de bal weg. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kónya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kónya geeft de bal voor. Detond verovert de bal door een tackle van achteren. Campano Hernando rent richting de bal. Campano Hernando haalt uit met een fantastische trap. Sanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Campano Hernando is nu in balbezit. Campano Hernando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - MKP Ujazd 1:0

5e minuut.
Konstantopoulos rent richting de bal. Place begaat een overtreding. Konstantopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veskimäe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Konstantopoulos kopt de bal weg. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Detond geeft een hoge lob. Sᴄholes speelt de bal door. Klungelig pakt Trucchi de bal. Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Place draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Dobronya geeft de bal voor. Detond rent richting de bal. Campano Hernando verovert de bal door een tackle van achteren. Campano Hernando draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Place is nu in balbezit. Inworp. Lampárek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Place is nu in balbezit. Place schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Piastra met de inworp. Bassich is nu in balbezit. Trzopek begaat een overtreding. Bassich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. de Jesús Silva stond buitenspel. Veskimäe neemt vlug de vrije trap. Trzopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzopek schiet op doel. Giżycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lampárek geeft een hoge lob. Daar is Trzopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavchev is nu in balbezit. Slavchev haalt uit met een fantastische trap. Giżycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skrzydlaci - MKP Ujazd 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 57%, MKP Ujazd 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skrzydlaci - MKP Ujazd 1:1

48e minuut.
Slavchev is nu in balbezit. Sᴄholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgoulis begaat een overtreding. Georgoulis krijgt een gele kaart.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Campano Hernando stond buitenspel. Detond maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Slavchev is nu in balbezit. Slavchev schiet op doel. Giżycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - MKP Ujazd 1:2

54e minuut.
Bassich geeft een hoge lob. Szymczykiewicz kopt de bal weg. Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Place draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skrzydlaci - MKP Ujazd 2:2

66e minuut.
Bassich kopt de bal weg. Piastra geeft de bal voor. Apaydın rent richting de bal. Slavchev onderschept slim de pass. Slavchev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bassich onderschept slim de pass. Bassich geeft de bal voor. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - MKP Ujazd 3:2

72e minuut.
Giżycki speelt de bal door. Sᴄholes kopt de bal weg. Szymczykiewicz is nu in balbezit. de Jesús Silva verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... Sanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Place passt de bal in één keer door. de Jesús Silva is nu in balbezit. Veskimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Georgoulis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kubiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 60%, MKP Ujazd 40%.
Skrzydlaci - MKP Ujazd 3:2