Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozor Krynica CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE
nowa Tactiek na łosie
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 56
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Roncato passt de bal in één keer door. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dāvidsons is nu in balbezit. van den Broek verovert de bal door een tackle van achteren. van den Broek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato geeft een hoge lob. Daar is Bašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dozza rent richting de bal. Dozza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 1:0

11e minuut.
Nalikowski probeert naar een medespeler te passen. Saununu rent richting de bal. Saununu passt de bal in één keer door. Quindós rent richting de bal. Quindós schiet op doel. Lotzwik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Dāvidsons is nu in balbezit. Dāvidsons geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paleari met de inworp. Roncato geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dozza is nu in balbezit. Dozza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 2:0

22e minuut.
Roncato rent richting de bal. Roncato passt de bal in één keer door. Bašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza verovert de bal door een tackle van achteren. Dozza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lennato kopt de bal weg. Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dozza de bal. Dozza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dogan rent richting de bal. Viglas onderschept slim de pass. Viglas geeft een hoge lob. van den Broek rent richting de bal. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 35%, CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 65%.
Pozor Krynica - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 2:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poda komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dāvidsons met een snelle inworp. Nalikowski geeft de bal voor. Quindós springt en kopt de bal. Lotzwik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lennato geeft de bal voor. Klungelig pakt Stojnić de bal. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Heine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 3:0

73e minuut.
Paleari met een sublieme pass. Roncato heeft problemen om de bal te vangen. Roncato passt de bal in één keer door. Lietzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lietzen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lietzen rent richting de bal. Lietzen passt de bal in één keer door. Stojnić onderschept slim de pass. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek haalt uit met een fantastische trap. Heine bokst de bal weg.

78e minuut.
Lennato speelt de bal door. Kalmbach speelt de bal door. Lietzen is nu in balbezit. Lietzen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stojnić de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van den Broek rent richting de bal. van den Broek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 4:0

79e minuut.
Roncato probeert naar een medespeler te passen. van den Broek rent richting de bal. van den Broek passt de bal in één keer door. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lennato met een sublieme pass. Kalmbach probeert naar een medespeler te passen. van den Broek is nu in balbezit. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 35%, CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 65%.
Pozor Krynica - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 4:0