Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE Pozor Krynica
na łosie Tactiek nowa
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk passt de bal met de wreef. Daar is van den Broek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Broek haalt uit met een fantastische trap. Heine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - Pozor Krynica 0:1

10e minuut.
Lysák rent richting de bal. Lysák geeft een hoge lob. Paleari probeert naar een medespeler te passen. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk haalt uit met een fantastische trap. Heine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Roncato met een snelle inworp. Kadúk rent richting de bal. Kadúk geeft een hoge lob. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek schiet op doel. De bal raakt de paal. Falagán geeft de bal voor. Heine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klungelig pakt Nalikowski de bal. Inworp. Filpi met de inworp. Saununu is nu in balbezit. Saununu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dogan passt de bal zonder na te denken. Filpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filpi geeft de bal voor. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Paleari rent richting de bal. Nalikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nalikowski geeft een hoge lob. Korovinis springt en kopt de bal. Lotzwik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kalmbach met een sublieme pass. van den Broek heeft problemen om de bal te vangen. van den Broek passt de bal met de wreef. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk schiet op doel. Heine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Filpi speelt de bal door. Korovinis is nu in balbezit. Korovinis probeert naar een medespeler te passen. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Roncato probeert naar een medespeler te passen. Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach passt de bal zonder na te denken. Kadúk rent richting de bal. Kadúk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Viglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglas geeft een hoge lob. Roncato is nu in balbezit. Roncato geeft de bal voor. van den Broek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - Pozor Krynica 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 66%, Pozor Krynica 34%.
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - Pozor Krynica 0:2

48e minuut.
Klungelig pakt Bašić de bal. Kadúk is nu in balbezit. Bašić rent richting de bal. Kadúk onderschept slim de pass. Kadúk haalt uit met een fantastische trap. Heine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Roncato geeft de bal voor. Kadúk rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bašić ... Strafschop! Bašić krijgt een gele kaart. Kadúk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van den Broek neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - Pozor Krynica 0:3

54e minuut.
Saununu passt de bal zonder na te denken. Dogan speelt de bal door. Korovinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu rent richting de bal. Saununu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kalmbach speelt de bal door. Falagán geeft de bal voor. Daar is Stojnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk haalt uit met een fantastische trap. Heine bokst de bal weg.

58e minuut.
Dāvidsons onderschept slim de pass. Roncato onderschept slim de pass. Roncato met een sublieme pass. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Saununu passt de bal zonder na te denken. Viglas is nu in balbezit. Met opzet legt Korovinis zijn tegenspeler op de grond. Korovinis krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Korovinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korovinis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saununu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saununu haalt uit met een fantastische trap. Lotzwik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach passt de bal in één keer door. Bašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk onderschept slim de pass. Kadúk schiet op doel. Heine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 62%, Pozor Krynica 38%.
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - Pozor Krynica 0:3