Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ Szczycieńskie Orły
Top Off Tactiek e39
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 55.7
excellent Schieten formidable
very good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Mirvić verovert de bal door een tackle van achteren. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ciałko de bal. Ciałko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ciałko passt de bal in één keer door. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić verovert de bal door een tackle van achteren. Mirvić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Szczycieńskie Orły 0:1

9e minuut.
Teterko met een sublieme pass. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Løve Andersen maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Løve Andersen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Løve Andersen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Piszczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maalmeister met een snel genomen vrije trap. Ciałko rent richting de bal. Ciałko schiet op doel. Jakubowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Szczycieńskie Orły 0:2

16e minuut.
Piszczek is nu in balbezit. Piszczek passt de bal zonder na te denken. Piszczek met een sublieme pass. Ciałko rent richting de bal. Ciałko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kurtolli kopt de bal weg. Klungelig pakt Lipko de bal. Piszczek met een sublieme pass. Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić schiet op doel. Jakubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Piszczek speelt de bal door. Rasiak is nu in balbezit. Rasiak probeert naar een medespeler te passen. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski bokst de bal weg.

27e minuut.
Klungelig pakt Teterko de bal. Gualazzi is nu in balbezit. Ciałko rent richting de bal. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Szczycieńskie Orły 0:3

31e minuut.
Zygo passt de bal in één keer door. Daar is Rasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasiak speelt de bal door. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Gualazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualazzi probeert naar een medespeler te passen. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Szczycieńskie Orły 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 69%, Szczycieńskie Orły 31%.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Szczycieńskie Orły 1:3

51e minuut.
Inworp. Terlemez met een snelle inworp. Kurtolli met een sublieme pass. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko heeft problemen om de bal te vangen. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Siekalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekalski geeft de bal voor. Iliescu heeft problemen om de bal te vangen. Iliescu draait met de bal, schiet en ... Juršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Szczycieńskie Orły 2:3

57e minuut.
Nędzak is nu in balbezit. Lipko is nu in balbezit. Lipko passt de bal met de wreef. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz draait met de bal, schiet en ... Juršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Terlemez probeert de bal aan de voet te houden. Terlemez geeft een hoge lob. Lipko is nu in balbezit. Lipko draait met de bal, schiet en ... Juršić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Szczycieńskie Orły 3:3

67e minuut.
Terlemez onderschept slim de pass. Terlemez geeft een lange en hoge pass. Daar is Maalmeister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borysewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Borysewicz draait met de bal, schiet en ... Juršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Teterko probeert naar een medespeler te passen. Rasiak is nu in balbezit. Rasiak geeft een hoge lob. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko schiet op doel. Jakubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić passt de bal in één keer door. Ciałko rent richting de bal. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Szczycieńskie Orły 3:4

76e minuut.
Inworp. Łudzik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ciałko de bal. Ciałko schiet op doel. Jakubowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Szczycieńskie Orły 3:5

89e minuut.
Talker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łudzik met de inworp. Ciałko rent richting de bal. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 44%, Szczycieńskie Orły 56%.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Szczycieńskie Orły 3:5