Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franki Skrzydlaci
4-3-3 att Tactiek Skrzydlata
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 40.8
goed Schieten goed
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen zwak


5e minuut.
Stręt onderschept slim de pass. Stręt speelt de bal door. Ropa rent richting de bal. Ropa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Skrzydlaci 1:0

13e minuut.
Ropa heeft problemen om de bal te vangen. Stręt is nu in balbezit. Apaydın tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apaydın krijgt een gele kaart. Stręt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tłokiński komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kuczera is nu in balbezit. Stręt is nu in balbezit. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Parandyk onderschept slim de pass. Parandyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Czabaj kopt de bal weg. Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski passt de bal met de wreef. Tłokiński is nu in balbezit. Tłokiński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 37%, Skrzydlaci 63%.
Franki - Skrzydlaci 1:0

46e minuut.
Tłokiński geeft een lange en hoge pass. Kuczera kopt de bal weg. Jabłonowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ropa rent richting de bal. Ropa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Brończyk geeft een lange en hoge pass. Parandyk kopt de bal weg. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropa draait met de bal, schiet en ... Giżycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Skrzydlaci 2:0

58e minuut.
Place speelt de bal door. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ropa. Ropa krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Campano Hernando is nu in balbezit. Campano Hernando geeft de bal voor. Łużecki kopt de bal weg. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kobarynko passt de bal zonder na te denken. Stręt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuczera. Kuczera krijgt een gele kaart. Stręt raakt geblesseerd tijdens het duel. Kobarynko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ropa rent richting de bal. Ropa schiet op doel. Giżycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Skrzydlaci 3:0

73e minuut.
Kobarynko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobarynko geeft de bal voor. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Kobarynko met een sublieme pass. Tłokiński is nu in balbezit. Tłokiński passt de bal met de wreef. Ropa rent richting de bal. Ropa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Tłokiński rent richting de bal. Tłokiński geeft de bal voor. Ropa is nu in balbezit. Ropa schiet op doel. Giżycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 37%, Skrzydlaci 63%.
Franki - Skrzydlaci 3:0